Şimdi Ara

Youtube'da hiç bir video açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi videoyu açmak istersem sonuç hüsran.
    Dün böyle bir sorun yoktu.
    Ss'deki gibi sürekli böyle bekliyorum ama tık yok.

Youtube'da hiç bir video açılmıyor.

Denediğim çözümler:

Bütün tarayıcılarda denedim, açılmıyor. (IE, Chrome, Mozilla)
    Modemi resledim, açılmıyor.
    Dns kullanıyordum, sildim. Yine açılmadı.
    Farklı dnsler kullandım yine açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctore Oenomaus -- 3 Haziran 2013; 22:19:19 >

• Flash player'da sorun olabilir. Sadece Youtube'da mı oluyor? Flash player güncel mi? Flash player'ı tekrar yüklemeyi deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 3 Haziran 2013; 22:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Flash player'da sorun olabilir. Sadece Youtube'da mı oluyor? Flash player güncel mi? Flash player'ı tekrar yüklemeyi deneyin...

Yok hocam.
    IE haric diğer tarayıcılar zaten otomatik güncelliyor flash playeri.
    Ben yine de indirdim son sürümü kurdum sonuç aynı.
    Diğer video izleme sitelerinde hiç bir sorun yok ama youtubeda bir türlü açmıyor videoları.
  • kardeşim bilgisayarın tarihine bi bak xp de formattan sonra tarih 2002 filan oluyo onu bi güncelle tarihi
  • Tarihde de bir sorun yok hocam.
    Kafayı sıyıracam neden böyle oldu.
  • Arkadaşlar çözüm için uğraşıyoruz,ancak bir şeyi merak ediyorum;hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?Çünkü bu sorun daha çok xp de oluyor win7 de çok daha az veya hiç olmadığı söyleniyor.Ben de win 7 kurmayı düşünüyorum.Eğer aranızda win 7 de bu sorunu yaşayan varsa boşuna kurmayayım!Cevaplarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Arkadaşlar çözüm için uğraşıyoruz,ancak bir şeyi merak ediyorum;hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?Çünkü bu sorun daha çok xp de oluyor win7 de çok daha az veya hiç olmadığı söyleniyor.Ben de win 7 kurmayı düşünüyorum.Eğer aranızda win 7 de bu sorunu yaşayan varsa boşuna kurmayayım!Cevaplarınızı bekliyorum..

Win7 de böyle bi sorun olmuyor hiç karşılaşmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka video izleme sitesine gir orda yapıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

başka video izleme sitesine gir orda yapıyormu

Sadece Youtube'da var bu sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLv

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

başka video izleme sitesine gir orda yapıyormu

Sadece Youtube'da var bu sorun.

http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

Download the Windows Flash Player 10.3 ActiveX control content debugger (for IE) (EXE, 3.25MB)
    Download the Windows Flash Player 10.3 Plugin content debugger (for Netscape-compatible browsers) (EXE, 3.21MB)
    Download the Windows Flash Player 10.3 Projector content debugger (EXE, 6.51MB)
    Download the Windows Flash Player 10.3 Projector (EXE, 5.53MB)

bunların hepsini indir tek tek yükle .

• Hocam indirdim hangisini tıklayıp yüklemeye calışsam bu indirdiğiniz yeni sürüm değil yenisini indirmek için şu şu adrese gidin diye hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLv

Hocam indirdim hangisini tıklayıp yüklemeye calışsam bu indirdiğiniz yeni sürüm değil yenisini indirmek için şu şu adrese gidin diye hata veriyor.

peki o adresten yenilerini indirip yap bakalım xp de artık böyle şeyler oluyor işte bilgisayarın fena değilse geç win7 ye boşa uğraşıyorsun.
  • İyi günler aynı sorun bendede var arkadaşla aynı tarihte başladı sorun Xp kulanıyorum.Yeğenimin leptobunda wista var interneti benden kullanıyor böle bir sorun yaşamıyor.Videoyu açtığımda sesi gelmiyor 10 saniye oynatıyor sonra error geliyor An error occurred please try again later yazıyor dns deiştirme olsun falsh player olsun hepsini denedim düzelmedi sadece youtub de var bu sorun
  • youtube günlerdir aynı problem var.
  • farklı bağlantılara sahip olan arkadaşlarımda sorun olmazken ttnet'te sorun oluyor. artık nedenini siz düşünün...
    kimse alıcılarıyla oynamasın ya da dns vs kullanın
  • evet bende xp kullanıyorum bendede aynı sorun var ama xpde sadece böle bi sorun oluyorsa çok saçma
  • C:\Windows\System32\Drivers\etc klasöründeki hosts dosyasını notepad ile açıp youtube ile ilgili olan satırları silip kaydedin çözüm olabilir.
    not: hosts dosyasını yönetici olarak çalıştırın (w7/w8)
  • chrome kullanan arkadaşlar,sorunu çözdüğümü sanıyorum.jawa,player ve chrome en güncel olacak.bu 1.eğer böyleyse çok basit bir işlem yapacaksınız.sırası ile yazıyorum şimdi:AYARLAR// GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER// İÇERİK AYARLARI//ÇEREZLER de....Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle var.yanındaki kutucuğu tik liyoruz.///İSTİSNALARI YÖNET///tıklıyoruz...ana makine adı kalıbı olan yere www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki bölümde **izin ver,çıkışta temizle,ENGELLE **var.ENGELLE diyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.artık you tube önbelleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılıyor.

mozilla için de durum pek farklı değil.seçenekler/gizlilik/firefox uygulaması özel ayarları kullanacak////AYRICALIKLAR///www.youtube.com////ENGELLE ....Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmibilir

chrome kullanan arkadaşlar,sorunu çözdüğümü sanıyorum.jawa,player ve chrome en güncel olacak.bu 1.eğer böyleyse çok basit bir işlem yapacaksınız.sırası ile yazıyorum şimdi:AYARLAR// GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER// İÇERİK AYARLARI//ÇEREZLER de....Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle var.yanındaki kutucuğu tik liyoruz.///İSTİSNALARI YÖNET///tıklıyoruz...ana makine adı kalıbı olan yere www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki bölümde **izin ver,çıkışta temizle,ENGELLE **var.ENGELLE diyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.artık you tube önbelleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılıyor.

mozilla için de durum pek farklı değil.seçenekler/gizlilik/firefox uygulaması özel ayarları kullanacak////AYRICALIKLAR///www.youtube.com////ENGELLE ....Bu kadar.

hocam bu ayarlara nereden giriyoruz.. işin ciddi tarafı yardımcı olun lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

quote:

Orijinalden alıntı: necmibilir

chrome kullanan arkadaşlar,sorunu çözdüğümü sanıyorum.jawa,player ve chrome en güncel olacak.bu 1.eğer böyleyse çok basit bir işlem yapacaksınız.sırası ile yazıyorum şimdi:AYARLAR// GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER// İÇERİK AYARLARI//ÇEREZLER de....Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle var.yanındaki kutucuğu tik liyoruz.///İSTİSNALARI YÖNET///tıklıyoruz...ana makine adı kalıbı olan yere www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki bölümde **izin ver,çıkışta temizle,ENGELLE **var.ENGELLE diyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.artık you tube önbelleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılıyor.

hocam bu ayarlara nereden giriyoruz.. işin ciddi tarafı yardımcı olun lütfen..

tamam hocam buldum çok teşekkürler sorun çözüldü..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.