Şimdi Ara

Youtube'da iyi bir kanal nasıl oluşturulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da bir kanal açacağım ama kanalım ne ile ilgili olursa tutar kaç günden beri ne ile ilgili açacağımı bulamadım sizin önerileriniz varmı nasıl kaliteli bir kanal yapabilirim tabi işin içinde para kazanmakta var o yüzden iyi bir kanal olması benim için çok önemli.

Youtube, Youtube kanal açma ve Youtube'den para kazanma ile ilgili bildiğiniz bütün tüyoları verirseniz hem benim için hemde diğer arkadaşlar için faydalı olur cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• + + Güncel + +
  • MQASOL kullanıcısına yanıt
    Konuyu yeni görüyorum.Öncelikle kanal konusu hakkında şu konu daha çok tutar diye birşey yoktur. Youtube anasayfasına bakarsan ne zaman ne çıkacağı belli olmuyo.Para kazanmak derken adsenseye bağlayacaksan çok fazla görüntülenme gerekeceğini bilmelisin.Bir çok tanıdığım adsense onayını aldıklarında sordukları ilk şey nasıl hit arttırılıcağıdır.En güçlü ve başarılı olduğun bir bölüm varsa onunla ilgili bir kanal aç derim.Videoların hakkında, özgünlük,güncellik ve sadelik önemlidir.Demek istediğim başkalarının videolarını indirip tekrar youtube a yüklersen bir şey kazanamassın.Sen nasıl kazanıyorsun dersen genellikle güncel konularla ilgili videoları paylaşıyorum.Fazla olmasada bana bir ek gelir sağlıyo.Bende bu işte yeniyim.
  • cok kolayda fakat tutması önemli futbol adına kanal actım 15 video paylastım cr7 hd videosu 1 ayda 2 abone geldi cok az yorucu :p
  • mantıklı evet dikkat çekecek ve çok aranan konular /kelimeler bulmak gerek. google anahtar kelime planlayıcısı bu için
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.