Şimdi Ara

YouTube'dan kahreden haber geldi: Videodan önce 5-10 reklam göstermeyi test ediyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DISTURBED kullanıcısına yanıt

baştaki beddua biraz ağır olmuş ama dediğiniz gibi izlenmez olur biter, farklı platformlara yönelinebilinir. YouTube'dan kahreden haber geldi: Videodan önce 5-10 reklam göstermeyi test ediyoruz 

• hernos2 kullanıcısına yanıt

7 kişi değil 6 kişi :)

• hiç sıkıntı değil. PC'ye uBlock origin kuruyorsunuz, IOS'dan safari için bi adblock plus kuruyorsunuz, konsoldan izlemiyorsunuz bitti gitti. Sırf tv den izleyenler de premium alacak artık YouTube'dan kahreden haber geldi: Videodan önce 5-10 reklam göstermeyi test ediyoruz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 20 Eylül 2022; 16:44:30 >
  • Bilerek yapılmış bir abartı hareket bence. 10 reklam diye ortaya çıkıp 4 reklama razı edecekler.

• 17 liraya alın geçin her şeyi kendinize dert etmeyin ömür kısa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tv'den sıfır reklam izliyorum YouTube'dan kahreden haber geldi: Videodan önce 5-10 reklam göstermeyi test ediyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadiksoylu S kullanıcısına yanıt

how ?

• TV de 20dk reklam izleyip PC yada Telefonda 1/2 10-15sn reklam cıkınca CENNETTE gibi hissediyorum kendimi. Benim için ok hatta 1/3 her biri 30sn lik reklam olsa bile 90sn yapar gene WORTH benim için..

Youtube premiumsuz kullanmaya devam.

• Tekelleşme böyle işte.Yıllardan beri karşı çıkarım tekelleşmeye.

Şu paraya alın geçin diyen arkadaşlar mevzuu para değil.Dik duruş önemli,insanları enayi yerine koyup suistimal etmemek önemli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanced çalışmıyor diye mobil izlemeyi bırakmıştım

Yeniden mi açıldı acepp

• TiSKE kullanıcısına yanıt

1-2 ay önce çalışıyordu.

• Merhaba, ben mehmet hanifi bak

youtube bizi zorla premium üye yapmaya çalışıyor ama ben onlara mehmet hanifi bak kimdir göstereceğim ve abone olmayacağım.

• TV’den Youtube kullanmayanlar ve Spotify-Apple Music kullanıp Youtube Music’e ihtiyacı olmayan için Youtube’a 5 kuruş vermenin bir anlamı yok. Zaten istese Spotify, Apple Music parasıyla gider buna para verir ama para vermeye tenezzül ettirecek kadar matah bir şey değil demekki.

• youtube reklamları rahatsız edici değil ki, bir dönem 60 dakikalık falan saçma reklamlar vardı, reklam değil rezaletti, onlarda bitti.

5 - 10 saniyelik 4,5 reklam falan çıksa ne çıkmasa ne? bu ekosistemin bir şekilde yaşaması lazım, reklamsız nasıl yaşayabilirler ki?

bunda kızılacak ne var onu da anlamadım?

youtube bence bu reklam olayını video boyutuna oranlayacaktır. bir saat ve üzeri videolar için başlangıçta 10 reklam gösterimi, 20 dakika altı içerikler için 4 reklam gösterimi gibi vs.

reklamlarda zaten başta da dediğim gibi süre düzenlemesine gidildi uzun süredir absürt sürelerde reklam denk gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 21 Eylül 2022; 11:31:29 >
  • herkesi premium'a geçmesi için taktik olabilir. çokta büyük paralar değil bölüşüldüğünde. ha param yok, ya da varsa da vermem diyorsan da engelleyiciler ve uygulamalar sayesinde çözümü oldugunu düşünüyorum. çok takılacak bişey değil.

• DISTURBED kullanıcısına yanıt

Telefona da kurun ben izlemiyorum 3 yıldır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.