Şimdi Ara

YouTuBe den video izlenebiliyor (PSPTUBE)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
26.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soru sorulmuştu ona alt baslık yazmayayım yeni başlık acayım dedim denedim çalısıyor arkadaslar

http://rapidşhare.com/files/48421454/PSPTube20070812.zip (ş yi s yapmayı unutmayın )

buradan dosyayı çekin sonra psp\GAME3XX kopyalayın ..... sonra izleyinnn doyasıya

not: network hatası veriyor onceden browsera girip çıkın kaydetsin ayarları sonra deneyinn..Keyifli izlemeler...

Yapamayanlar için videolu anlatım ;

kontroller:
    X: İptaL
    O: KAbuL
    L/R: geri\ileri sayfa
    Start: durdurma
    Select: ekran boyutunu değiştirme orjinal boyut veya tam ekran

iyi günler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• aga şunu bi özetlermisin nasıl yapılacağını ben bi kaç gündür baya bi uraştım ama yok yok yok olmadı...

eğer imkanın varsa videoyuda koyarsan çok iyi olur...

şimdiden yarıdmların için teşekkürler...

bu arada versiyonum 3.60 M33
  • bende de habire failed yazıyor....DEdiklerini yaptım
  • galiba video koysan iyi olacak.

• arkadaslar pstube dosyasını benim versiyon 3.71m33-2 ondan psp\game3.71 içine attım..cep tel ile cektim cok cızırtı olmus ortamda ses de yok ama idare edin artık ...
  • GÜZEL ÇALIŞMA ELİNE SAĞLIK
  • çok amatörce oldu falla gece gece anca bu kadar...
  • Ellerine sağlık

• ben bundan hic birsey anlamadim rapid deki dosyayi indirdim GAME3XXdiye birsey yok GAME var oraya rardan cikarip koydum ama devamini ne yapacagim hic bikrim yok:(
  • firmware sürüm ne?

soyle sorayım orjinal versiyon mu kallnıosun custum mı (oe 3.40 yda 3.52m33 fln )???
  • uy uy uy sordgun sorular cok zor orginal icinde kopya birsey yok hafiza karti var 250MB
  • o zman sonyden yardım bekliycen güzel bi browser cıkarırsa soyle youtube ye fln uyumlu opera gibi bişeyler anca öyle olur.. ev yapımı yazılımlar calısmıo orjinalde die biliyorum :(
  • yani yapabileceggim birsey yok oylemi? o zaman xp denesek??
  • bilader calıstırdım ama acılmıyo dediklerini yaptım ama cıkıyo kendi kendine
  • artık internete de girmiyo alet sagolasın psptube
  • nasıl girmiyor yapmayın nolursunuz..Ben her gün kullanıyorum sonrada catır catır giriyorum nete..
  • abi ellerine saglık ben girdim harika
    yanlız dosyayı game150 nin içince atınca çalıştırdı.
    game dosyalarını sırayla deneyin
    bulursunuz :)))
  • allah allah benimde 3.71 m33 2 aynı seyleri yapıyorum giriyorum psp tuba siyah ekranda o ya basıyorum connection network failed yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzadelee -- 27 Aralık 2007; 16:41:47 >
  • beyler sonunda buldum yapamayan arkadaslar icin yukardaki linkten degil de en son versiyonunu indirmeniz ve game 150 ye atmanız yeterlidir google dan aratın latest psp tube diye 25122007 versiyonu indirin
  • Arkadaşlar pspde izlenebilen youtube bildiğimiz bilgisayardaki youtube mu?Yorum yazma gibi her şeyi yapabiliyor muyuz.Psp nin kendi tarayıcısı desteklemiyor muydu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.