Şimdi Ara

Youtube Dizi Fragmanları E-Book V.1 (Google Adsense)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bir çok arkadaşın youtube adsense işiyle uğraştığını gördüm. Ancak çoğu arkadaşımız hangi kategoride ne paylaşacağını kestirememiş durumdalar. Özellikle hangi kategoride hangi videoları paylaşmak konusunda fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için, dizi fragmanları kategorisi alanında bir e-book yayınlıyorum. Dizi fragmanları kategorisinde çalışmak isteyen arkadaşlarımızın çoğuda büyük ihtimalle hangi dizileri paylaşacaklarına dair kararsızlardır. Bu e-book ta yer alan bilgiler kesinlikle size çok yardımcı olacaktır.

E-Book İçerisinde Yer Alan Başlıca Konular:

* Telif Veren Diziler
    * Popüler Olan ve Telif Hakkı Vermeyen Diziler
    * Yerli ve Yabancı Dizilerde Kullanılan Etiketler
    * Yerli ve Yabancı Dizilerin Güncel Olarak Çekileceği Kaynaklar

bulunmaktadır.

Birçoğunuzda bilmektesinizdir ki, internette yayınlanan ebooklarda konular anlatılır ancak hiçbirisinde etiket verilmez. Ben sizlere bu e-bookta hangi etiketleri yazarsanız etkili olacağına dair en ince ayrıntısına kadar yazdım.

E-BOOK V1 FİYATI: 15 TL 'dir.

Almak isteyen arkadaşlar pm yoluyla veya slmnsckn@gmail.com adresinden ulaşabilirler.

Aşağıdaki resimde sadece yerli ve yabancı dizi fragmanı paylaşarak KASIM ayında kazandığım kazanç görüntüsünü paylaşıyorum:

Youtube Dizi Fragmanları E-Book V.1 (Google Adsense)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adromov -- 14 Kasım 2013; 9:07:33 >

• acil satlık adsense vardır.içinde 113.89 tl bulunmaktadır.istediğm fiyat 100tl acilll.
  • kardeşim satılık adsensen varya bunla ilgili konu açabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.