Şimdi Ara

youtube gene yasaklanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesçe kabul edilen bir hakaret tanımı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi malesef bazı kutsallar söz konusu ve bunlar da insanların hakaret anlayışını etkiliyor. Yorum kısmında sık sık gördüğümüz bir konuyu örnek vereyim; bir kullanıcı Allah kelimesini küçük harfle yazdı diye veya kimselerden bahsederken -alışıldığı gibi- yüceltme sıfatları kullanmadı diye bahsi geçen yorum, fikir bir hakaret olarak algılanır ve bazen de bir ton küfür edilir. Oysa yorumcu için bu kavramların hiç bir kutsal değeri olmayabilir ve onlardan bahsederken herhangi bir yüceltmede bulunmak zorunda değildir. Örnekleri çoğaltabiliriz ama söz konusu sitede çok sık karşılaşılan bir olay olduğundan bu örneği verdim. Umarım anlatabilmişimdir...
  • Yanlış anlamadıysam sizin kavramlara veya fikirlere bakış açınız biraz farklı eğer insan saygı duymak istiyorsa Allah ı yazarken buyuk harfle başlayarak yazar çünkü başkalırının saygı gösterdiği bir varlıkdır.Bu konuyu tartışırsak sapmış olacagız ama şunu da kısaca söyliyeyim saygı kişinin kendisinde başlar.Önce saygıyı kendi duyar sonra karşısındakinden bekler.Allah yazma konusunda benim fikrim de bu doğrultudar.Bence yoksa eğer, saygı ile ilgili genel bir tartışma topici açabiliriz.Aslında tartışılması gereken bir kavram hakaret ve saygı, neyi hakaret kabul ediyoruz, neleri saygısızlık görüyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

yasakLanıyor ki dünyada izLemesin diye
    yasakLandıktan sonra videoLar siLiniyor

sanırım hiç denk gelmediniz...

Yasaklanmaya neden olan tarzda - hatta bazen neden olmaya tarzda bazı videolar tr ip leri tarafından ulaşılamıyor.

Örnek youtube açıldığında bakın greenday - basket case şarkısının klibini aratın en tepedeki sonuçların ülkemize kapalı olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doans1 -- 16 Mart 2008; 1:16:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doans1

quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

yasakLanıyor ki dünyada izLemesin diye
    yasakLandıktan sonra videoLar siLiniyor

sanırım hiç denk gelmediniz...

Yasaklanmaya neden olan tarzda - hatta bazen neden olmaya tarzda bazı videolar tr ip leri tarafından ulaşılamıyor.

Örnek youtube açıldığında bakın greenday - basket case şarkısının klibini aratın en tepedeki sonuçların ülkemize kapalı olduğunu göreceksiniz.

hmmm hiç denk geLmedim o tarz bi$iye : )
  • Böyle zihniyeti toplama kampına toplayıp sabun yapacaksın başka yolu yok!..
    Buradan girer izler girer izlersiniz. Yasakçı zihniyete nispet.
    http://www.ktunnel.com
  • Koskoca Türkiye iki videoyu sildiremiyorsa o mp3 vs sitelerini yasaklayan müyap'a da yetkililere de yazıklar olsun.
    Çocuk oyuncağına çevirdiler işi iyice.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.