Şimdi Ara

YouTube Go Türkiye'de! Artık dilediğiniz videoyu indirebilirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geç olsa da güzel adım. Dönüştürücüler bir nevi YouTube için kayıptı, bunu farkedip böyle bir şey yapmaları güzel oldu fakat ayrı bir uygulama olarak yapılmasını anlamadım. Abonelikler falan gözükmüyor bunda, yıklanan videoda "Beğen" düğmesinin yanında "İndir" düğmesi fena olmazdı.

• MYT daha iyi ister mp3 olarak ister video olarak indiriyo

• Telefon numarası istemesi çok saçma. Bahanesi daha da saçma. Banane, uygulamayı kullanan kimse kim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 5 Şubat 2018; 15:12:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myt forever
  • Bu vodafone sınırsız youtube ile kullanılıyomu yoksa normal gb paketindenmi düşüyo

• Anladığım kadarıyla sadece mobil uygulama üzerinden bu desteği sağlıyor. Ders çalışan biri olarak pek işime yaramaz. Okulda ya da evdeyken sorun olmuyor da bazen cafe ya da başka üçüncü mekanlarda ders çalışırken internet yavaş olduğu için KeepVid üzerinden indirip bilgisayara depoluyordum. Oradan izliyordum ki sanırım bu şekilde devam edeceğim.
  • Şimdi indirdim yada yapım aşamasındaymış da müzik videolarını indirmiyor.

• Harika bir uygulama.Baya lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

videoyu indirip telde yer kaplıcak, e zaten git dönüştürücüyle indir gene yer kaplasın, fark yok, esprisi olmayan bi özellik

herkes dönüştürcü vs kullanmayı bilemez veya uğraşmak istemez ve youtube'un kendi uygulaması üzerinden indirilse daha stabil olacağını düşünüyorum bence güzel özellik 3. parti uygulamalar ile uğraşılmaz

dönüştürücüye ne gerek var

ogyoutube uygulaması var, yıllardır kullanırım, youtube uygulamasınin edit edilmiş versiyonu, mp3 mp4 olarak indirme ve arka planda çalma özellikleri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.