Şimdi Ara

Youtube kanalımı nasıl izlenebilir hale getirebilirim... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: john ciga

Kanal güzel ama videolar yoruma kapalı. Açık olursa daha iyi olur hem yorumlar sayesinde yeni video konuları bulabilirsin hem de abonelerle etkileşimin olur. Haftada en az 1 video atabilsen kanal büyür.
    teşekkür ederim yrumunuz için..
    valla yorumları bilerek kapattım sonuçta internet ortamı dengesizin birisi çıkar aşşalayıcı bişey yazar küfür eder tepem atar pek tahammülüm yok öyle şeylere.. ama düşünüyorum inşallah en kısa zamanda ilgi çekecek bir video çekecem...
  • Kapak sayfası tasarımı güzel bir şey olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney-666

teşekkür ederim yrumunuz için..
    valla yorumları bilerek kapattım sonuçta internet ortamı dengesizin birisi çıkar aşşalayıcı bişey yazar küfür eder tepem atar pek tahammülüm yok öyle şeylere.. ama düşünüyorum inşallah en kısa zamanda ilgi çekecek bir video çekecem...

Alıntıları Göster
    Hocam internet manyak dolu. Siz dünyanın en güzel videosunu da çekseniz küfür eden birisi çıkar maalesef. Takmamayı öğrenmek gerek bence. Bazı elektronik aletlerin tamirini yapıp videosunu çekebilirsiniz bence. Ya da bu konuda bilgili iseniz elektronik bölümünde okuyan öğrenciler okulda neleri öğrenir, stajda ne yapar falan bunları da anlatabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan arkadaş bu youtube video çekmek ne zor iş bugün elime hurda 2 tane yazıcı geçti bunları hem söküm hemde video çekim dedim telefonu tripoda montettim ama bir türlü beceremedim tripod sağlam durmadı bu kamerayı tutma işini nasıl yapıyorlar acaba ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.