Şimdi Ara

Youtube listelerini en sorunsuz indirecek program hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4K Video Downloader arayüz ve işlevsellik olarak gayet iyi. Bu yüzden para verip aldım ama, bi kaç tane listeyi indirmeye bırakıp gittiğimde 100 videoluk listenin 58 fanesini karışık indirmiş, 42 tanesinde hata vermiş buluyorum. Sıra karıştığı için silip baştan indirmek zorunda kalıyorum, yine hata veriyor...

Bana sorunsuz bir program önerir misiniz?

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Deneyeyim hocam. Beklentimi karşılar mı? 4K video downloader uyuz etti yine. 124 videonun 82 tanesini indirmiş kalanı yine sebepsiz hata vermiş. Sıralı da indirmiyor... 500 GB video şimdi işin yoksa bunu ayıkla yahu uyuz oldum...

Hocam teşekkür ederim bu uygulama tek bir hata vermedi hala. Ama biraz yavaş indiriyor sanki...

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

denedim ikişer indiriyor hızda sorun gözükmedi.

İnterneti tümden yavaşlatmasın diye hız ayarı filan vardır belki diye sormuştum. Neyse önemli değil. Sorunsuz bir biçimde indirmesi önemli ki, 500 GB indirme yaptım tek hata bile vermedi. Teşekkür ederim tekrar.

seçenek/tercihler/genel en altta varsayılan ayar 0kbit olursa indirmede herhangi bir sınırlama olmadan tüm hızı kullanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Free trial iş görüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bir şey daha soracağım. Program harika cayır cayır indiriyorum. 1 senedir indiremediğim listemi 2 haftada bitirmek üzreyim. Ama tek sorun var o da kuyruğa yeni liste ekleyemiyorum. İndirme devam ederken arkasına başka link eklesem bile indirme bitmeden işleme almıyor. Bunun için yapılabilecek bir şey var mı?

programı çok incelemedim. ama bakarım.

Ben baya inceledim bulamadım. Belki sen bilirsin diye düşünmüştüm. Hayırlısı... Bulursan yaz lütfen. Hoşçakal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.