Şimdi Ara

Youtube Oyun Kanali Tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baslikdada beleritigim gibi. Büyük bir ümitsizlikle youtube kanali actim. Okadar taninmis herifler varken senimi izliycek millet gibisinden düsünürken, sonuc olarak bu bir ayakkabi degil adam atiyorum adidas aldi nike i 2 3 ay sonra alir vs vs vs.... anladiniz iste siz beni. neyse ben bu gazla gittim actim üstünede 9 10 tane video koydum. outlast, diablo 3, Call of duty ghosts. Tabi simdilik. Gta 5 falan cekmeyi düsünüyorum orijinal ve kaliteli oyunlar koymayi düsündügüm bir kanal. Herneyse ben bunu düsünürken beni yine bi seytan dürtükledi ve yine senden bisey olmaz dedi. niye dedi ? dedi cünki bütün youtube da taninmis adamlarin ünlü tanidiklari falan var o onun cevresinden o bunun cevresinden derken 5 ayda 100.000 abone yapabilen insanlardan bahsediyoruz.

Simdi geleim asil soruma. Kanali actik bikre yapacak birsey yok hosumada gidiyor cekmesi ister izlensin ister izlenmesin, izlense daha iyi tabi ama sonuc olarak zevk aldim bu isten. 1 saat sirf oyun videosu kimse izlemez isin icine biraz sarmatanlik giriyo mecbur ama küfür falan sevmedigim seyler. Outlast haric orda korkunca reflex olarak cikiyor agzimdan beyler kusura bakmayin. Neyse sonuca gelelim, abilerim ablalarim kardeslerim bana ne önerirsiniz ne yapsam daha iyi olur.

Rezilik diye bisey yoktur bu hayatta hepimiz 1 kere yasiyoruz sonucta. Sorarak, tecrübe edinerek, bilmemeyi Kusur görmeyip kibir yapmayip sorup arastirip her gün yeni bisey ögrenmek lazim sonucta. Söyleyin fikrinizi hertürlü elestiriye acigim.

Simdiden Tesekkürler Herkeze

SAYGILAR

https://www.youtube.com/channel/UC-FfUDUcJPFCRl3kN5k22Hg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube Oyun Kanalım..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.