Şimdi Ara

Youtube Premium Aile üyeliği için kullanıcılar aranıyor. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
29
Favori
52.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yer varmıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yer varmi arkadaşlar tek kişilik?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimse aile hesabı açmıyor mu
  • Youtube premium ve youtube müzik ikisi beraber, Yıllık hesap satanlar nasıl yapıyor.
  • merhaba. aile hesabına üye arayan varsa dahil olabilirim. teşekkürler.
  • Aile hesabına üye arayan varsa iletişime geçebilirmi, reklamlardan biraz bunaldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay için youtube premium 5 üye alınacaktır. gelmek isteyen bana yazabilir
  • Nakamura109 N kullanıcısına yanıt
    6 ay için 26 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Reklamsız Youtube muş. Reklam görmemek için parasını verecek olan adam DH'yi hemen bıraksın
    sadece reklam değl olay, telefonun ekranı kapalı olduğunda müziğin devam etmesi veya hd ses gibi özellikleri var... spo da müziği tam adıyla araman gerekirken yt da sadece içinde geçer bi kelimeyi yazman yetiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkarah

Merhaba arkadaşlar,

2-3 yıldır Spotif Premium abonesiyim. Aile aboneliğim var. Eşim ve çocuklarım da bu aboneliği kullanıyor.

Benim açımdan faydalarını ve Youtube ve Tidal ile farklarını kısaca anlatayım:

1- En önemli fark ses kalitesi. Spotify Premium 320 kbps ses kalitesi sunabiliyor. Spotify Free 96-140 kbps. Youtube'da ise ses kalitesi çoğu zaman çok çok daha düşük. Ses seviyeleri düzensiz (bir şarkı yüksek sesli iken diğeri kısık vb). Sürekli sese müdahale gerekiyor. Spotify Premium dışında ayrıca Tidal Hifi abonesiyim. Onda ise Spotify Premium'dan da daha yüksek kalitede (16-24 bit 1411 kbps FLAC: CD ve SACD kalitesi) ses alabiliyorum.
    Aradaki ses farklarını telefon hoparlöründe çok farkedemeyebilirsiniz ancak yüksek çözünürlüklü bir kulaklık ya da iyi bir ses sistemi ile gayet net hissediyorsunuz. Derinlik çok artıyor. Duymadığınız sesleri enstrümanları duymaya başlıyorsunuz. Sanırım Spotify Hifi versiyonu da çıkacak yakında, onu da merak ediyorum.

2- Spotify'ın yapak zeka ile öneri sistemi çok iyi çalışıyor. Dinlediğiniz şarkılara bakarak size özel çalma ve keşif listeleri hazırlıyor. Tidal bu konuda biraz daha zayıf. Aslında Youtube'da da kısmen var ama çok başarısız, çoğu zaman iş başa düşüyor. Tek tek arayıp liste yapmanız yada hazır listelerden medet ummanız lazım.
    Ayrıca Spotify'da zevkinize hitap edecek çok fazla çalma listesi bulabiliyorsunuz. Çok tanımadığınız bir sanatçı seçtiğinizde tüm albümleri, en popüler şarkıları, dinlenme sayıları gibi şeyleri anında görebiliyorsunuz. Bunların bir kısmı Tidal'da da var. Ama youtube da amaç bir müzik platformu sunmak olmadığından, bunların hiçbiri yok. Tidal'da ayrıca az bulunan master kaytları da bulmak mümkün.

3- Youtube tasarımı itibarıyla video ve sesi beraber gönderdiğinden müzik dinlerken bile video indiriyorsunuz. Bu da aynı ya da daha düşük kalitede ses için daha yüksek indirme yapmak demek.

4- Bu uygulamaları çoğu zaman evimdeki ses sitemi ile kullanıyorum. Kullandığım amfide (Marantz SR7013) Spotify Connect ve HEOS (Tidal, Tune.in, SoundCloud, Deezer vb için) imkanları var. Bu sayede amfi seçtiğim müziği direk internetten müziği yüksek kalitede indirip çalarken telefonu kumanda gibi kullanıyorum. Yani telefon internetten müziği indirip amfiye göndermiyor, amfi kaynağından alıp çalıyor. Youtube için böyle bir imkan yok. Bunun alternatifi telefondan Bluetooth ile amfiye göndermek ama o zaman kalite karşılaştırılamayacak kadar düşüyor.

Peki bunlar için ekstra para ödemeye gerek var mı?

"Para ödeyecek olan donanımhaberi bıraksın" diye yorum yapan arkadaşlar da olmuş :)

Ben tecrübe ettiğim farkları kısaca yazmaya çalıştım. Herkesin öncelikleri farklı olabilir.
    Artık değip değmeyeceğine herkes kendisi karar verecek :)
    youtube music üzerinden değerlendirilmediği için malesef gereksiz bir mukayese olmuş..

youtube premium kullanıcılarına özel açılan youtube music uygulamasını deneyip yeniden değerlendirmeni öneririm

Hocam doldu mu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 25 Kasım 2020; 12:21:24 >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    yok dolmadı gelebilirsin
    özelden numaranı atabilirsin
    Bende abone olmak isterim

• arkadaşlar grubumuz tamamlanmıştır.
  • Boş yeri olan varsa bende talibim

• Kendim aile gurubu kuracağım düşünenler varsa mesaj atabilr

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.