< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 6 Mart 2021; 10:47:52 > |
Youtube Premium Aile üyeliği için kullanıcılar aranıyor. (18. sayfa)
-
-
Eski üyelerin boş yeri varsa bende almak istiyorm 1 üyelik -
Selamlar,
Google'ın olası bir aile dışı durumu i.in "Girişler elektronik ortamda 30 günde bir kontrol edilir." ifadesi tam olarak neyi çağırıştırıyor? Ip olamaz, çünkü her an, her yerde girebiliyoruz.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 15 Mart 2021; 18:19:42 > -
Arkadaşlar merhaba. 10 küsür yıllık üyeyim. İş yerinde 5 kişiyi tamamlayamadığımız için grup oluşturamadık. Burada eksik bir kişilik yer varsa talibim.
düzeltme: kayıt 2012 yazıyormuş ama 2012 öncesi de okuyucu olarak forumda yer almaktaydım.
Düzeltme 2: yer bulundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelaj -- 16 Mart 2021; 13:17:31 > -
Referanslı üyelerin yer varsa ben de katılmak istiyorum -
Aile üyeliğinde 3 kişilik boş yerim vardır 6 aylık alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Siyahsever06
Bu mesaj silindi.Bu kişi ile birkaç ay önce yıllık olarak üye oldum. 30 mart tarihinde hesabım premiumdan normale döndü. Kartım internet harcamasına kapalı olduğu için çekememiştir dedi ve sonraki mesajıma cevap vermedi.
İlk ihtimal bu sorunla ilgilenmedi veya 47 TL için bu filmi çevirecek bir kişi. Sonuç olarak iki türlü de uzak durulması gereken birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative0 -- 3 Nisan 2021; 7:59:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: creative0Bu kişi ile birkaç ay önce yıllık olarak üye oldum. 30 mart tarihinde hesabım premiumdan normale döndü. Kartım internet harcamasına kapalı olduğu için çekememiştir dedi ve sonraki mesajıma cevap vermedi.
İlk ihtimal bu sorunla ilgilenmedi veya 47 TL için bu filmi çevirecek bir kişi. Sonuç olarak iki türlü de uzak durulması gereken birisi.
Alıntıları GösterHala cevap yazmadığı için artık eminim. Bu adam dolandırıcı. İsmi Ömer Faruk Akçay. Başka hesabı varsa ve para isterse dikkatli olun arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vatandaş beni de dolandırdı anlaşılan. Cimer üzerinden dekont ile şikayetçi oldum. Eski üyelerden yeri olan varsa beni YouTube için ekleyebilirse sevinirim. -
@Siyahsever06 dan 3 ay önce 1 yıllık üyelik almıştım. Dün baktım premium üyeliğim sona ermiş. Sanırım beni de dolandırdı. Eski üyelerin oluşturduğu grup varsa gelmeye talibim.
-
ben de @Siyahsever06 adlı kullanıcadan bikaç ay önce üyelik satın aldım. üyelik sonlandı. dolandırılma durumu olabileceğini düşünmüyorum. kredi kartı ödemesi gecikmesi olabilir diye düşünüyorum. bir kaç gün beklerim. açılmazsa verdiğim paradan değil ama dolandırılmış olmaktan gider savcılığa şikayette bulunurum. ama dediğim gibi 40 50 tl için yapılacak bir şey değil. sonuçta dekont var açıklama var. şikayetçi olunabileceğinin, durduk yere ifade vermek için karakola gideceğinin o da farkındadır. gerçekten çok düşük bir ihtimal veriyorum. ilk söylediğim gibi ödemesi gecikmiştir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hyprosoft
Vatandaş beni de dolandırdı anlaşılan. Cimer üzerinden dekont ile şikayetçi oldum. Eski üyelerden yeri olan varsa beni YouTube için ekleyebilirse sevinirim.Arkadaş ulaştı sorunu çözdük. Bilginize.
-
Selamlar
Eski bir üye olarak, eski üyelerin boş yeri varsa 1 yıllık gruba hemen dahil olabilirim.
-
Selamlar.eski dh uyelerin, yıllık uyelik yeri olan varsa bende katılmak istiyorum.
selamlar youtube premium hak varsa alabilirim arkadaslar
merhaba,
tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilir mi acaba ? aile paketi almak istiyorum ama farklı lokasyonlarda yaşayan kullanıcılarla kullandığımda sorun yaşar mıyım ? Aşağıdaki metin kafamda soru işareti oluşturdu.
Alıntı
metni:YouTube aile grubu üyeliğini paylaşabilmek için tüm aile grubu üyelerinin aile grubu yöneticisi ile aynı ikametgah adresinde yaşaması gerekir. Bu durum, her 30 günde bir yapılan elektronik girişler ile doğrulanır. -
Arkadaşım 2 aydır farklı adreslerde yaşan kişilerle aile planı kullanıyor henüz birşey olmadı daha öncede kullananlar herhangi bi problemle karşılamamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X