< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU (392. sayfa)
-
-
1 kişi ilk yer vardı
Doldu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen 12 ay yerine kullanıcıya 11 ay verirsen youtube o kullanıcıya 12 ay dan önce çıktığı için ceza verebiliyor ve o kullanıcı 12 ay boyunca aile gruplarına giremiyor. Gerekirse parasını al ki 12 ay olsun. Adamların bir sonraki 12 ayını gruba girememelerine neden olabilirsin.
-
Kural 12 ay içerisinde 1 kez aile degisimine izin veriyor şeklinde. Eger benim aileme başka bir aileden çıkıp geldiyse 1 ay boyunca başka aileye girememiş olacak tek sorun bu. Bunu yaşayan arkadaşlar oldu yukarıda da belirtmişler mağdur olmamaları için yardımcı oldum elimden geleni yapıyorum o durumu yaşayan arkadaşlara da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kişilik yerimiz açıldı dostlar, 3 er aylık ödeme alıyorum. zam geldiğinde yansıtılır. Özelden yazabilirsiniz.
-
doldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 26 Ocak 2025; 23:53:42 >
Mehmet kardesim ile bir yıllık üyelik boyunca yardımcı oldu. bir kaç defa sorun yasadığımda kendisine ulaştım hemen donus yaptı. Elbette 1 ay erken bitirme konusunda bastan bilgi vermiş olsaydı daha iyi olurdu. lakin ben kendisine tesekkur ediyorum, konusma dili iletişim sekli cok temiz ve seviyeli.
Mehmet ustadım Bos yerin varsa tekrar üyelik baslatalım ..
-
Merhaba,
5 kişilik yer mevcut. 6 aylık 160tl.
-
Merhaba ben mesaj atamıyorum özele
Dm den yazabilirmisiniz üyelik için
aile üyeliğine katılmak istiyorum 5517300600
-
youtube premium aile 2 kişilik yer var, bir yıllık 320 tl, bitti teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S918B -- 27 Ocak 2025; 16:26:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kişilik yerimiz açıldı dostlar, 3 er aylık ödeme alıyorum. zam geldiğinde yansıtılır. Özelden yazabilirsiniz.
3 aylık dönemimiz 15 martta bitiyor, şuan girecek olan 1.5 aylık ödeme yapacak o da 40 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 27 Ocak 2025; 1:53:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X