Şimdi Ara

YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.868
Cevap
498
Favori
313.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mhakca hocamla bende sayısız üyelik aldım kendisi ilgili ve güvenim sonsuz, eş dost akraba kime lazımsa söylüyorum sorunsuz işlem yapıyor sağolsun bu konu üzerinden yeniden teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    1 kişi ilk yer vardı
    Doldu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mhakca kullanıcısına yanıt

Sen 12 ay yerine kullanıcıya 11 ay verirsen youtube o kullanıcıya 12 ay dan önce çıktığı için ceza verebiliyor ve o kullanıcı 12 ay boyunca aile gruplarına giremiyor. Gerekirse parasını al ki 12 ay olsun. Adamların bir sonraki 12 ayını gruba girememelerine neden olabilirsin.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Kural 12 ay içerisinde 1 kez aile degisimine izin veriyor şeklinde. Eger benim aileme başka bir aileden çıkıp geldiyse 1 ay boyunca başka aileye girememiş olacak tek sorun bu. Bunu yaşayan arkadaşlar oldu yukarıda da belirtmişler mağdur olmamaları için yardımcı oldum elimden geleni yapıyorum o durumu yaşayan arkadaşlara da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kişilik yerimiz açıldı dostlar, 3 er aylık ödeme alıyorum. zam geldiğinde yansıtılır. Özelden yazabilirsiniz.

• doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 26 Ocak 2025; 23:53:42 >
  • Mhakca kullanıcısına yanıt

Mehmet kardesim ile bir yıllık üyelik boyunca yardımcı oldu. bir kaç defa sorun yasadığımda kendisine ulaştım hemen donus yaptı. Elbette 1 ay erken bitirme konusunda bastan bilgi vermiş olsaydı daha iyi olurdu. lakin ben kendisine tesekkur ediyorum, konusma dili iletişim sekli cok temiz ve seviyeli.

Mehmet ustadım Bos yerin varsa tekrar üyelik baslatalım ..

• Merhaba,

5 kişilik yer mevcut. 6 aylık 160tl.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Merhaba ben mesaj atamıyorum özele

• Cherokee C kullanıcısına yanıt

Dm den yazabilirmisiniz üyelik için

• aile üyeliğine katılmak istiyorum 5517300600

• youtube premium aile 2 kişilik yer var, bir yıllık 320 tl, bitti teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S918B -- 27 Ocak 2025; 16:26:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kişilik yerimiz açıldı dostlar, 3 er aylık ödeme alıyorum. zam geldiğinde yansıtılır. Özelden yazabilirsiniz.

3 aylık dönemimiz 15 martta bitiyor, şuan girecek olan 1.5 aylık ödeme yapacak o da 40 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 27 Ocak 2025; 1:53:20 >
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.