< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 2 Aralık 2019; 11:1:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 2 Aralık 2019; 11:1:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dedi oyun indirimi paylaşılsaydı
"dedi torrentten haberi olmayan arkadaş" diyecek arkadaş... |
dedi Vanced moddan haberi olmayan arkadaş...
|
Arka planda çalışma uzun yıllardır vardı üyelik alanlara veriliyordu YouTube red adıyla başladı ama Türkiye de alınamıyordu üyelik
Vanced diyen arkadaşlarda bazıları firma ne kadar büyük olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun onun hakkını yemek istemiyor ondan dolayı korsan uygulamalaranizi kendinize saklayın Yani bazıları derki bu adam hirsiz bundan calabiliriz bazıları da derki o hırsız diye onun hakkını yemem yersem ondan ne farkım kalır |
Senin dediğin ile orjinal uygulamada bu özellikeri ucretsiz kullanmayi nasıl karşılaştırabiliyorsun anlamadim. Ayrıca haberim olmadığını nerden biliyorsun. Ama ben eminimki amacin; nasıl eleştirsem de begeni toplasam.
|
adamlar çuvalla para kazanıyor, yetmiyor, üstüne uygulamayı parayla satıyorlar... umarım yakında bu reklam illetinden temelli kurtulacağımız bir çözüm olur. her yerde reklam. gına geldi artık...
|
+1 ini koyup gittim
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 2 Aralık 2019; 11:0:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|