|
YouTube'un çocuklara özel uygulaması YouTube Kids Türkiye'de erişime açıldı!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cocuklar da reklama bogulacak.....
Beyinlerine beyinlerine isleyecekler pizzzzza pizzzzza diye....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok geç kalınmış bi platform eklentisi olmuş, ben dahil çoğu aile netflix ile çocukların çizgi film açığını kapattı, youtube kids de bile reklam politikası ile çocukları reklam kölesi yapıyorlar..
Şimdi Samsung TV de Youtube yüklü. Çocukta haliyle TV den izliyor. Youtube Kids nasıl olacak uygulama markete mi gelecek?
Not TV android eğil. Muhtemelen tizen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 21 Nisan 2021; 13:9:37 >
-
Kızım için yükleyip kullanıcam yararlı bir uygulama olmuş
-
Philips android de doğrudan eklendi bizde
5 yıldan fazladır var ama daha yeni Türkiyeye açılan bir özellik gerçi APK olarak kurulabiliyordu
-
Sonunda gelmiş.
Demek direkt buradan çocuklarımızı zehirleyecek artık.
apk ile kullanıyordum, en azından filtrelenmiş içerik izletiyorsunuz.
-
Demek Enes batur ve türevleri ile sütlaç olan beyinleri, "youtube kids" sayesinde bu sefer de " muhallebiye çevirecekler...
Çocuklara bu aptal şeyleri izleteceğinize lego falan alın zekası gelişsin
Sonra ceremesini siz çekersiniz ne gerek var
He illaki bir şeyler izleyecekse belgesel izlesin bilimi anlatan şeyler izlesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordexa -- 21 Nisan 2021; 15:29:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geç oldu ama aynı zamanda youtube uygulaması android cihazlarda sistem uygulaması olarak varsayılan şekilde geldiği sürece anlamsız olmuş.
Ebeveyn kaldıramadığı youtube uygulamasının yanına kids i kursa ne olur...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pc.programcı
Beyinlerine beyinlerine isleyecekler pizzzzza pizzzzza diye....Youtube kids paralı galiba youtube premium gibi bir şey tam bilmiyorum ama reklamsız kullanılabilir. Yada youtube premium alana youtube kids bedava öyle bir şey var.
-
Simdilik bedava ve reklam cikmiyor
Üyelik olunca da reklam çıkıyormu acaba ?
Bu çok iyi oldu
Siz en iyisi çocuk yapmayın. -
-
Çocuğunuz varsa izletmeyin.Youtubedaki aptal saptal içeriklerin bir çatı altında toplandığı bir yer olmuş.
-
teknoloji guzel de , ne icin kullandigina gore degisir. fakat nastiya gibi elin kucuk rusu, kiz cocuklarinin aklini bozmak icin yaratilmis bir tip gibi sanki. babasi da kara tenli. rus yahudisi galiba. bir kiz nasil seks objesi olarak konur? giyim tarzlari cok kotu. engelliyorum kanali surekli ama nastiya ru, nastiya arab, nastiya korean vs gibi yan char cikarir gibi kanal cikariyorlar. bir defa engellediysem bu kanali bana turevlerini de gostermemesi gerekli.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çok geç kalınmış bi platform eklentisi olmuş, ben dahil çoğu aile netflix ile çocukların çizgi film açığını kapattı, youtube kids de bile reklam politikası ile çocukları reklam kölesi yapıyorlar..
|
Demek Enes batur ve türevleri ile sütlaç olan beyinleri, "youtube kids" sayesinde bu sefer de " muhallebiye çevirecekler...
Çocuklara bu aptal şeyleri izleteceğinize lego falan alın zekası gelişsin Sonra ceremesini siz çekersiniz ne gerek var He illaki bir şeyler izleyecekse belgesel izlesin bilimi anlatan şeyler izlesin |
Beyinlerine beyinlerine isleyecekler pizzzzza pizzzzza diye.... |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X