Şimdi Ara

YOUTUBE VİDEO İNDİRME !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YOUTUBE VİDEO İNDİRME PROGRAMI ÖNEREBİLECEK VARMI ?
    şimdiden teşekkürler

• IDM (İnternet Download Manager) yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

IDM (İnternet Download Manager) yükle

tamam saol bi denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

IDM (İnternet Download Manager) yükle

kesinlikle en iyisi bu, yalnız sadece İE'de işe yarıyor. Bi de FLV player indir ki videoları izleyebilesin.
  • Bende bir program vardı sadece youtube için değil daha bir sürü video sitesinden video çekebiliyordun diğer bilgisayarda kaldı :/ Eğer unutmazsam yarın sabah bakarım sana mesaj atarım burdan :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 20 Eylül 2009; 0:14:52 >
  • ben mesela youtubeden video indirip mp3 halinde telefona atmak istiyorum bunun için bi yol lazım
  • En iyisi DownloadHelper, yalnız Firefox içindir. Yeni versiyonunda izlediğin video sitesine bağlı olarak örneğin YouTube;

izlerken download yerine tıkladığınızda
    Low Quality .flv
    High Quality .mp4

diye seçebiliyorsunuz. Bence en iyisi bu.

DN: IDM kullanmadım ama bu çok pratik (ayrıca Firefox kullananlar için).
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaYıRSeVeR

ben mesela youtubeden video indirip mp3 halinde telefona atmak istiyorum bunun için bi yol lazım

Senin için üşenmedim gittim baktım programın adı VideoGet. 100'ü aşkın video sitesinden download yapabiliyorsun linki kopyalıyıp yapıştırman yeterli ayrıca videoyu hangi tür indireceğini seçebiliyorsun. mp3 istiyorsan o türü seçersin mp3 olarak indirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 20 Eylül 2009; 0:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaYıRSeVeR

ben mesela youtubeden video indirip mp3 halinde telefona atmak istiyorum bunun için bi yol lazım

videoları mp3 haline getirirsen nasıl izleyeceksin? mp4 demek istedin heralde. bunun için de mpeg encoder programına ihtiyacın olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaoraN

En iyisi DownloadHelper, yalnız Firefox içindir. Yeni versiyonunda izlediğin video sitesine bağlı olarak örneğin YouTube;

izlerken download yerine tıkladığınızda
    Low Quality .flv
    High Quality .mp4

diye seçebiliyorsunuz. Bence en iyisi bu.

DN: IDM kullanmadım ama bu çok pratik (ayrıca Firefox kullananlar için).

firefox kullanmıyorum onun için bunu geçelim ..
    idm indirdim ama kullanımı pratik değil nasıl indircez anlamadım hiç birşey ..
  • aTube Catcher var, istediğin formatta indiriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.