Şimdi Ara

Youtube videoları açılmıyor (KESİN ÇÖZÜM İLK MESAJDA) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
6
Favori
816.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • java yı güncelle kardeşim bndede aynı sorun vardı düzeldi emin ol düzelicek şimdiden önemli değil diyorum :))
  • java zaten güncel onunla alakas yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Youtube videoları açılmıyor (KESİN ÇÖZÜM İLK MESAJDA)

Bu durumla karşılaşıpta problemi çözen var mı ?

Dün akşamdan beri aynı problemle uğraşıyorum bir türlünçözemedim modeme reset atıyorum bir video açıyor ikincisini açmıyor

Youtube u 3 farklı PC , Telefon ve Ipad den denedim hiç birinde de açmıyor. Aynı hatayı alıyorum.

aynı problem bende de var çıldırcam neden böyle oluyor

• arkadaşlar çözüme kavuşanlar nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa daha ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: riberyali

arkadaşlar çözüme kavuşanlar nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa daha ii olur

çözüm yok hepsi anlık çözüm malesef
    Kendimden biliyorum
    Java güncelle dediler güncelledim sonuc 0
    Host dosyasını düzenle dediler sonuc 0
    Bilgisayara format dahi attım sonuc 0

HS programının yapımcısı ya da destekcisi değilim ama sorunu çözen tek şey şuan için HS.
  • ktunnel ve vtunnelden üzerinden sağlıksızda olsa youtube videoları açılıyor. acaba youtube bazı tr iplere ban fln mı attı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarda

http://www.youtube.com/html5?hl=tr&gl=TR lınke tıklayıp aktıf hale getırın

şuanda sorunumu çözen tek şey bu ama videolar çok geç açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

quote:

htm5 denemesine katıl dedim hala sonuç yok.
    daha şimdi arkadaşımın evine gittim xp kullanıyor, firefox tarayıcı. benimle aynı google dns kullanıyor. hosts dosyalarımızda aynı. ama bende hala açılmayan videolar onda takır takır açılıyor. nedir bu problemin nededi yav?

• 1 haftadır aynı lanet olsun
  • Herşeyi denedik olmadı sorun çözülmüyor ama durumu hafifletebiliriz enazından.

mozilla firefox ve chrome da geçerli. çözüm stealthy adında bir tarayıcı eklentisi tarayıcıda küçük bir buton şeklinde sağ üst köşede duruyor butona tıkladığınızda ip adresiniz sizin seçtiğiniz bir ülkeye göre değişiyor tarayıcıyla uyumlu çalıştığından ve geniş ülke seçeneği olmasından dolayı bunu kullanıyorum boyut çok küçük eminim hoşunuza gidecektir google de aratırsanız tarayıcınıza uygun stealthy eklentisini indirebilirsiniz..
  • quote:

Youtube videoları açılmıyor (KESİN ÇÖZÜM İLK MESAJDA)

Bu durumla karşılaşıpta problemi çözen var mı ?

Aynı sorun benim 2 adet bilgisayarda var. Tüm eklendiler vs. hepsi güncel, youtubeden kaynaklanan bir şey herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

quote:

Html5 Denemesine katıl dedim ve düzeldi.Artık videolar açılıyor.Teşekkürler.
  • dns ayarları yaptıysan onları temizle google dns leri bu günlerde aşırı yavaşladı.
  • Html 5 , Dns ayarlar , java güncelleme , flash player güncelleme ,aklıma gelen herşeyi denedim , bilgisayarın içi zaten temiz yeni ghostan döndüm , üstte yer alan resimdeki gibi aynı uyarıyı verip video açmıyor , o host not ped hepsini yaptım faydasız ( etc klasör içindeki )

aynı anda internet explorer ile deniyorum onda da açmıyor , Portable google chrome kullanıyorum

fakat wırelles modemime bağlı cep telefonumdaki you tube videolar açılıyor çok ilginç...

you tube ilk girerken kullanıcı adsız normal kullanıcı gibi giriyorum " ban " filan olabilirmi diye , yine aynı açılmıyor

zaplat sitede yer alan videoları izliyorum veya diğer linklerde olan videolar

acaba kodeklerimmi eksik diye bakıom , onlarda tam hepsi

işin özü şu : yıllardır her zaman yaptığımız şey ve açılan you tube videolar şimdi açılmıyor , muhakkak bizim dışımızda bir şey var bilinmiyor !!!

bir ihtimal Telekom diyorum , onuda düşünüyorum ama aynı modeme bağlı cep telefonumda you tube video açılıyor

yinede sorunun Telekomla irtibatlı olduğunu düşünüyorum , bazen rastladınızmı bilmiyorum chrome sayfasını açtığınız an Telekomun reklam sayfası açılır ( sizin isteminiz dışında ttnet reklamını sayfanıza yapıştırıyor )

kimden izin alıpda browserimizin içine dalıo hiç düşündünüzmü ?? ( Telekom zatları )

aslında herkesin bilgisayarında rahatça dolaşıyorlar ve imkanları var

şöyle bir yazı gözüme çarptı kaynak burası >>> http://www.internethaber.com/gezi-eylemlerinde-internet-sansuru-14605y.htm

Yazı da bu ;

Gezi Parkı eylemleri boyunca en çok gündeme gelen konulardan birisi de eylemlerin yapıldığı alanlarda internetin kesildiği iddiaları oldu.

Bu iddialar bugün de geçerli.

Televizyon kanallarının eylemlerin yapıldığı ilk bir kaç gün uyuduğunu ve insanların neredeyse tek haber kaynağının Twitter, Facebook gibi sosyal medya ağları olduğunu düşünürsek internetin önemini kavramak hiç de zor değil.

Özellikle Twitter kullanıcılarının bir kısmı adeta "kirlenmek güzeldir" felsefesiyle ortaya yalan, yanlış, kasıtlı, kasıtsız ama bir o kadar şuursuz haberleri bol tazyikle twitlediler.

Galeyan tesirli bu twitler "acil, yayalım" dürtüsüyle birleşince de olan oldu.

Twitter daha önce hiç bu kadar yayılmacı olmamıştı belki de.

İş o kadar büyüdü ki sonunda Twitter göze geldi. Şanına yaraşır şekilde "Twitter gözaltıları" bile oldu.

Eylemcilerin Twitter'dan örgütlendiğini, yardım çağrılarını Twitter'dan yaptıklarını ve olaylarla ilgili seslerini en çok buradan duyurduklarını da hesaba katınca, hesap oldukça kabarıyor.

Bu "örgütlenme", "provokasyon", "yardımlaşma", "gündemde kalma" ve hatta "şakalaşma" aracının faturası da internete kesiliyor.

İnsanın aklına binbir türlü komplo teorisi gelmiyor değil.

Peki gerçekten Gezi eylemlerine internet sansürü geldi mi?

Pazartesi günü TTNET'in düzenlediği bir basın toplantısı için Antalya'daydım. İnternet sansürü orada da gündeme geldi. TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, eylem yapılan bölgelerde internetin durma noktasına gelmesinde kesinlikle TTNET'in ilgisi olmadığını söyledi.

Bölgedeki aşırı yoğunluk nedeniyle internet trafiğinin bağlantıda aksaklıklara neden olduğunu belirten Kaya, topu emniyete attı:

“İnternet bağlantısında yaşanan yavaşlama ve kısa süreli kesintilerde emniyet güçlerinin kullandığı cihazlar da etkili olmuş olabilir”

Daha önce BTK'nın da bu yönde bir açıklaması olmuştu.

Genel kanı emniyet güçlerinin kullandığı jammer denilen sinyal kesicilerin eylem yapılan bölgelerde kullanılmış olabileceği yönünde. Jammer sadece interneti değil telefon bağlantısını da kesiyor.

Hem BTK'dan hem TTNET'ten yapılan açıklamalar eylemcileri çok da ikna etmedi açıkcası.

Ama görünen o ki; her halukarda ihale yine emniyete kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 6 Haziran 2013; 3:01:04 >

• polisle hiçbir alakası yok bu sorun nisan ayının ortalarından beri var , dikkat ettiyseniz konuyu mayısın başında açtım
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyordum. Fakat gerek burada olsun gerek başka forum sitelerinde olsun gördüğüm C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinindeki HOST dosyasının içinin silinerek sorunun giderildiğini farkettim. Benden size tavsiye bir kez daha denemeniz. Umarım sorununuzu halledebilirsiniz.
  • Evet Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır you tube'da açılmayan videolar ... bu sabah bilgisayarımı açar açmaz şöle bir baktım you tube videolar açılmaya başladı

hiç bişiyi ellemedim , kendiliğinden açıldı ve tıkır tıkır çalışıyor artık , çok ilginç demi

sonuç : kullanıcı dışında oluşan sorunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 6 Haziran 2013; 12:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCPİSİ

Herşeyi denedik olmadı sorun çözülmüyor ama durumu hafifletebiliriz enazından.

mozilla firefox ve chrome da geçerli. çözüm stealthy adında bir tarayıcı eklentisi tarayıcıda küçük bir buton şeklinde sağ üst köşede duruyor butona tıkladığınızda ip adresiniz sizin seçtiğiniz bir ülkeye göre değişiyor tarayıcıyla uyumlu çalıştığından ve geniş ülke seçeneği olmasından dolayı bunu kullanıyorum boyut çok küçük eminim hoşunuza gidecektir google de aratırsanız tarayıcınıza uygun stealthy eklentisini indirebilirsiniz..

+1 Eklentiyi kurdum açılmaya başladı videolara

• kendiliğinden düzeldi sorun bizde değil youtube'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiristanta

Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyordum. Fakat gerek burada olsun gerek başka forum sitelerinde olsun gördüğüm C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinindeki HOST dosyasının içinin silinerek sorunun giderildiğini farkettim. Benden size tavsiye bir kez daha denemeniz. Umarım sorununuzu halledebilirsiniz.

Bende sorun çözüldü, Kiristanta arkadaşın dediklerini yaptım videolar gösterdi. Yalnız 10 dk. sonra yine aynı hatayı verince C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinindeki HOST dosyası tekrar oluşmuş, yine sildim videoları izlemeye devam etttim.
    Kolay gelsin ve başarılar.....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.