Şimdi Ara

Youtube videoları nerede tutulur nasıl gösterilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sosyal bir network oluştumak için işe koyuldum neo4j vs python hrml css boostrap gibi yapılar her şeyi yerine oturttum fakat videolar tıpkı youtube gibi paylaşılan yükelenen bir hal alacak fakat bunu projede nasıl yapabilirim ?

Yani videoları nasıl tutacağım nasıl bir teknoloji kullanmalıyım biraz destek verirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

• Amazon s3 gibiyim bir storage servis kullanabilirsiniz. Ya da minio gibi self hosted seçeneklere de yonelebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshualinekano

Amazon s3 gibiyim bir storage servis kullanabilirsiniz. Ya da minio gibi self hosted seçeneklere de yonelebilirsiniz.
    ben bunlardan birini kullandım diyelim her kullanıcıya bunu nasıl yaptırabilirim. oraya upload edip web sitesinde nasıl gösterebilirim.
  • linux sunucu, nginx server, büyük dosyaları parçalı şekilde (diyelim bir şey oldu yarım kaldı vs) upload ettirebilmen için ayrı bir modul.
    GitHub
    Build software better, together
    https://github.com/pgaertig/nginx-big-upload.
    Bunların ayarları.

Daha sonra ffmpeg ile gelen videoları decode ve encode etmen lazım. Yani her çeşit video yu içeri çekip, senin sitenden tek format ile (mobil, desktop vs) çıkartabilmen lazım.

Profesyonel destek istersen bende hepsi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.