Şimdi Ara

Youtube videolarımın ismini nasıl koymalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Youtube'dan videolar paylaşıyorum ve teknoloji ile ilgili bir site kurdum. Uzun sürdü ama neyse... Youtube'a koyacağım bir videonun ismini koymakta zorlandım. Ben biraz takıntılıyım da. Bir programın nasıl kurulduğunu anlatıyorum. Şu şekilde mi olmalı: "Programın İsmi Nasıl Kurulur ve Kullanılır?" Yoksa şu şekilde mi: "Programın İsmi Kurulumu ve Kullanımı" ?

Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de acil olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimevi -- 6 Haziran 2013; 23:05:58 >

• Uzun süredir cevap bekliyorum, lütfen bir tavsiye verseniz, öneri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimevi

Arkadaşlar, Youtube'dan videolar paylaşıyorum ve teknoloji ile ilgili bir site kurdum. Uzun sürdü ama neyse... Youtube'a koyacağım bir videonun ismini koymakta zorlandım. Ben biraz takıntılıyım da. Bir programın nasıl kurulduğunu anlatıyorum. Şu şekilde mi olmalı: "Programın İsmi Nasıl Kurulur ve Kullanılır?" Yoksa şu şekilde mi: "Programın İsmi Kurulumu ve Kullanımı" ?

Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de acil olursa sevinirim.

programın ismi kurulumu ve kullanımı olmalı bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulumu ve kullanımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler fikirleriniz için
  • Programın ismi Kurulumu ve Kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Scholes -- 29 Ekim 2013; 14:55:14 >
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimevi -- 7 Temmuz 2014; 13:13:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.