Şimdi Ara

Youtube Videosunda Video Çekme Programının Yazısı Sorun Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube kanalım var ve oyun videosu çekiyorum action adında bir programla videoyu çekiyorum videoda üst kısımda action yazıyor bu youtube kurallarına aykırımı ? bir sorun olurmu videoda o yazının görünmesi? Aşağıya resimi koydum videoda üstteki yazı cıkıyor bir sıkıntı olurmu youtube kurallarınca?
    Youtube Videosunda Video Çekme Programının Yazısı Sorun Olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guvenleesin -- 9 Eylül 2017; 14:24:18 >

• Hocam yaşınız kaç 12 13 falan mı crack yapmayı düşünmediniz mi ayrıca telif hakkı konusu hüküm ve koşullarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşındayım öncelikle sadece video çekmek amacım bu yazı resime bakın lütfen bir sıkıntı olurmu youtubede o yazının çıkması?
  • Ayrıca İyi bir youtuber olmak için Premiere Pro bilmen lazım Render için İyi Bir işlemcin Olması Lazım (En Az İ5 4. Nesil m serisi yada dengi) oyun içinde iyi bir ekran kartının olması lazım ayrıca yarış kimsenin umrunda değil eskidiler artık anca dirt serisi falan

• Sıkınyı olmaz ama Action Yazısı Sana abone kaybettirir Crack Yap Crack İstemiyosan Da sorun Olmaz Suç Değil

• Hocam benim amacım çok farklı şuan anlatamam sadece bir video yükleyeceğim ve videoda bu yazının gözükmesi sıkıntı olurmu telif haklarına filan girermi sadece bunu öğrenmek istiyorum resime bakıp yorum atarsanız çok mutlu edersiniz beni
  • Link Verirmisiniz Kanalın Linki

• Eyvallah sağol amacım bunu öğrenmekti
  • Ekran kartı amd ise relive ile kayıt alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resme baktım sıkıntı olmaz sonuçta action firmsının reklamı niteliğindedir hizmet jarşılığı gibi yani telif değil

• O iş nasıl oluyo hocam bende crimson relieve var

• fbi ve swat ekiplerini gönderdim evine
  • Ayar kısmında kayıt seçeneği var. Ben de fazla kullanmadım da tuş ayarını yaptıktan sonra masaüstü veya oyun kayıtları alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.