Şimdi Ara

Youtubenin asılsız fesihleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube keyfine göre hesap fesh ediyor. İnananabiliyormusunuz binlerce videosu olan kanal asılsız şikayetle kapanabiliyor.

Youtubenin aşırı derecede ŞIMARDIĞINI düşünüyorum. Yoksa bir hesabın kapanması bu kadar kolay olmazdı. Zaten milyonlarca kanal var diyor bir tane kapanza zararımız yok diyor. Geçenlerde asılsız şikayetler ile hesabım fesh edildi.

Hesabım kapatıldı. Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. uyarısı veriyor.

artı utanmadan birde başka hesaplara ulaşmanda engellendi diyorlar.

aynen şöyle diyor 'Hesabı feshedilen kullanıcıların başka YouTube hesaplarına erişmesi, sahip olması veya başka hesaplar oluşturması yasaktır.'

Şaka gibi...
    FESHE İTİRAZ ETMEK İÇİN BU FORMU DOLDURUN DİYORLAR. http://support.google.com/youtube/bin/request.py?&contact_type=accountdisabled

ben doldurdum gönderdim 1 gün oldu daha cevap gelmedi. Açılacağınıda pek sanmıyorum.

Burdan youtubenin akılsız yöneticilerine seslenmek istiyorum. Siz emeğin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Emeğin ne olduğunu bilseydiniz bir kaç şikayetle koskoca bir Kanalı kapatmazdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DejavuXL -- 15 Eylül 2014; 22:28:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.