Bildirim
YRYVER'DAN YENY PMP; U100
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tasarım açısından çok hoş olmuş.720P gelmesi iyi olmuş fakat wi-fi nin şarkı sözü ekleme dışında bu cihazda pek bi işlevsel olacağını düşünmüyorum. -
unutmayalım ki iriver firmware upgradable desteği veriyor wifi konusunda mutlaka ilerde bir düşünceleri olacaktır...
ama yinede H340 tan vazgeçemiyorum... -
hoş duruyor bu yeni pmp si. Ses kalitesi bakımından spinn den geri kalmaz sanırım. fiyatı ne kadar peki ayhan biliyormusun -
maalesef bakamadım.... -
bir tek ebay'da gördüm fiyatı 660 tl'ye geliyor çok fazla bence.en büyük yenilik hafıza olmuş.wifiyi güncellemeyle geliştirirlerse cidden iyi olur yada e 100 e150 gibi bi üst model u150 çıkar belki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X