Şimdi Ara

YS online bugün OB oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar ülke içerisinde bir tek Türkiye yok be YUH diyorum başkada birşey demiyorum!!!!!
  • Japon'ya da yok ama açık japon'ya ya bu gün forumlarda okudum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

sevndim aslında JD'ye başamıştım braksam mı diyordum :) bırakmayacağım.Gelin JD'ye GUild kuralım GvG lere girelm. group279583@groupsim.com ekleyin

ben gelriyorum jd ye xD

mmosite den iki kez indirdim birisinde %94,diğerinde %97 de DAP ile hata verdi.Orbitle indircem bakacam bi
  • Üye oldum fakat We're sorry but something went wrong diyor sanırım bu ip ban yüzünden...
  •  YS online bugün OB oluyor

• Ben Priston Tale 2 Oynarken İP Ban yoktu (1-1.5 ay kadar önce).
    Şuan var mı bilmiyorum ama,PT2'de CB zamanında bize kapalıydı.(Ne hikmetse Türklere kapalı ama CB Kodu yolluyorlar:D)

Key To Play bir süre sonra Yelkenleri suya indirir ve Oyunu açar,Merak etmeyin.Eğer O açmazsa "Suba Games" Var amerikan firması,Key To Play'in oyunlarına merak sardı bu aralar.Alıp o çıkartabilir.Her Halükarda oynarız Bu oyunu,Yanlız Zaman meselesi.
  • bu ys online oynanıyormu oynanmıyormu türkiyeden indirdim üyelik aldım ıp block diyo girme imkanımız varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan48

bu ys online oynanıyormu oynanmıyormu türkiyeden indirdim üyelik aldım ıp block diyo girme imkanımız varmı ?

proxy ile girebilirsin ama ondada ping 30000lerde yane algdan hareket dahi edemezsin
  • sileyim ozaman hay böyle işin 2 gb oyun + upload nerden baksan 10 saat sürdü okadar bekledim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.