Şimdi Ara

YTÜ 2023 SIRALAMALARI (KESİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metalurji 36-37k arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam doğrudur

• kazanabilirsin
    Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) 2024 Taban Puanları Ve Başarı Sıralamaları - Kazanabilirsin
    https://kazanabilirsin.com/yildiz-teknik-universitesi-ytu-2022-taban-puanlari-ve-basari-siralamalari/
  • gaddarkerim22 kullanıcısına yanıt
    İyte gayet iyi bir okul

Kötü okul demedim zaten

• ytü iktisatın bir de türkçe versiyonu var galiba, o kaç k

İyte > ytu

Doğrudur hocam geçen günde gazı > İYTE demiştin ondan iki gün önce de İYTE > Gazi demiştin müh hakkında en iyi bilgileri dişçiler biliyor

Kıyasladığım şey farklıdır gazi daha iyi diye konum için demisimdir muhtemelen

Dişte olmam mühendislik hakkında bilgi almamı engellemiyor ki siz de dişi araştırıp bozok > gazi diş diyebilirsiniz

• YTÜ iki dilli bölümlerini tek indirse daha da uçar.

Yorum yapamazsın demedim zaten hocam kinayeli bir şekilde tutarsız yapıyorsun dedim orada kıyasladığın bir şey göremedim birinde sadece İYTE > Gazi yazıyordu diğerinde de gazi totalde alır yazıyordu bu bana göre tutarsızlık bunu eleştirdim konuyu fazla uzatmaya da gerek yok anlatmak istediğimi anlattım seni de anladım

İyte gazi ytu marmara falan denk okullar zaten aralarında çok bir fark yok , bi alanda birisi daha iyidir o kadar sadece ufak farklar

marmarayla nasıl yıldızı aynı sayarsın 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Marmara çıkabilir aslında ama yine de çok sorun olmaz gibi denk deyince

Hocam konu zaten burada kıyas değil konu sahibi ytü sıralamalarını atmış sen alakasız bir şekilde İİBF de ytü mühendislikte İYTE yazmışsın benim takıldığım nokta burası yoksa okul kıyası yapılabilir sen orayı daha önde görürsün ben burayı. İnsanlar daha yeni okul kazanmış ve sürekli foruma bakıyorlar kimsenin hevesini kırmaya gerek yok şuanda kıyas yapılması yanlış olay bundan ibaret.

Gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır hocam sadece erkenden diyorum doğruları

• Abet alsınlar ingilizce yapsınlar ve kontenjanları indirsinler diye darlıyorum hocaları da ingilizce verebilecek kapasite yok .d bu arada ilginç bir şekilde okulun makine ve kimya mühendisliği / malzeme bölümlerinin sıralamalarını hak ettiğini düşünmüyorum. Mesela makine mühendisliği aşırı kaliteli. (Ben ehm ve bilgisayardayım yıldızın). Geçen merkez laba gittim okulun yarıiletken malzeme çoğaltıyorlardı (Galyum 3 oksit kristalleri) işte transistör geliştirme için temiz oda ihalesine falan çıkmışlar o departmanın başındaki herifin h indexi 40 aw :D. Bizim bölümde yok mesela 40 h indexli adam

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Yani okulda sıralaması nispeten kötü olan bölümlerdeki hocalar aşırı kaliteli sıralaması iyi olan bölümlerde ise maksimum 1 2 tane görüyorsunuz.

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Bu da son bilgi olsun o h indexi 40 olan kişi ytü ehm çıkışlı ama yarıiletken malzeme kısmında çalışıyor eski çalıştığı hoca UCLA'den.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.