Rica ederim hocam başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölü Konu (2. sayfa)
-
-
Corbada bizim de tuzumuz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ceng yazmak isteyen tercih dönemindeki adaya okutulacak yazı. Up
-
Uplayan herkese teşekkürler. Faydası oluyorsa ne mutlu bana.
Güzel konu olmuş. Elektrik mühendisliği hakkında merak ettiklerinizi pm’den bana sorabilirsiniz.
çok güzel bilgilendirme konusu olmuş odtülü versiyonu var mıdır acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up faydalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam çok teşekkür ediyorum, Bir de hazırlığı soracaktım iyi bir seviyeye gelinebilir mi?
-
Hocam ingilizceniz çok iyi değilse çok faydasını görürsünüz. Fakat zaten iyi biliyorsanız, genelde hazırlığı mola senesi ve sosyalleşme için kullanabilirsiniz. İleriki senelerde ararsınız o boş vakti çünkü
yıldız ceng bu kadar konusulur muydu forumda kaçıncı baslık vay be
-
faydalı konu up
-
Bizim zamanımızda konuşulmuyordu hocam. Biz korka korka yazıyorduk. Bugün bildiklerimi o gün bilsem sıralama artar da bölüme yerleşemem diye kimseye söylemezdim heralde
hocam matematik mühendisliği hakkında bilginiz var mı ? sizce nasıldır ? tanıdığınız veya mezunlardan bilginiz var mı ?
Var hocam. Matematik mühendisliği (Yıldız için konuşuyorum) sistemin bug'ıdır. Hem harika bir kampüste okurlar hem bilgisayar mühendisliği kadar yüksek sıralama yapmalarına gerek yoktur hem de bilgisayar mühendisiyle aynı işi yapacak kadar bilgi öğrenirler. Tabi mezun olduklarında Yıldız diploması almak da cabası.
Okulda bilişimle ilgili kulüplerde ağırlıklı olarak matematik ve bilgisayar mühendisleri var. Gayet iyi eğitim alıp kendilerini geliştiriyorlar. Bir arkadaşım daha birinci sınıftan erasmus kazanıp irlandaya gitti. Ordaki okulda bir sene okuduğu için de oradan diploma alacak (keşke almanyada da böyle bir olanak olsaydı). Ben kesinlikle tavsiye ederim eğer yazılımla uğraşacaksanız. Hem bizim gibi donanım ve elektronik dersleriyle de boğuşmuyorlar. Bazen biz kıskanıyoruz onların ders programlarını.
Söylemeyi unutmuşum bu arada. Okulda bir kulübün eğitimini bize ytu mat muhten mezun bir yıldızlı vermişti kendisi şu anda doğuş teknolojide yazılım mühendisi yanlış hatırlamıyorsam. ( doğuş teknoloji, yazılım sektöründe çoğu insanın çalışmak isteyeceği bir şirket araştırın derim)
teşekkürler hocam. kesinliklere başlara yazacağım bölümlerden birisi. naçizane sorum : bu bölüm neden kimya metalürji fakültesinde abi ? itüde haklı olarak fen edebiyat fakültesinde ytü'de kimya metalürji fakültesinde sırıtıyor gibi. sebebi nedir acaba ? hikayesi varmış diye duydum
C seviyesinde ise hazırlık okumanıza gerek olmayabilir hocam. Hazırlığın size katacağı şey writing ve kelime bilgisi olur sadece(C seviyesinde olduğunuz için) . Ama boş vakit istiyorum derseniz sosyalleşmek için tavsiye ederim hazırlığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thurnusol Kağıdı -- 31 Temmuz 2022; 22:0:13 >
Evet hikayesi biraz komik hatta Zamanında her bölüm ayrı ayrı takılıyordu sonra fakülteleşmeye gidilmeye karar kılınmış. Meselenin patlak verdiği nokta o zamanki matematik mühendisliği bölüm başkanının diğer bölüm başkanlarıyla arasının iyi olmaması diye biliyorum. Yani fakülteler dışlamışlar bölüm başkanları ile araları kötü olduğu için. Bana da matematik mühendisliğinden arkadaşım anlatmıştı ve çok saçma gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X