Şimdi Ara

YTÜ CENG İçin Birkaç Sorum Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yürüyüşü yapmadan YTÜ'de okuyorum denilmez gibi geldi bana.

•   bi kere köpek kovaladı beni o yolda biraz dikkat etmek te gerek scooter kullanırken kesin kovalıyor itogluitler

• Ilk donem full yurudum ringe hic binmedim nerdeyse aw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

ring ortamı guzel tek karsı cins gorduğum ortamdı mis gibi parfüm kokuyodu sınıfa bi gidiyon 15 tane davar awww

• Beni kaç kere çevrelediler köpekler ya gece kütüphaneden gelirken kimya fakültesinin ordan yürümeyin ortadan rektörlüğün ordan geçin. Binbin kullanmayı düşünmeyin bile. Kütüphaneye gidene kadar 6 kere durmam gerekmişti arkamdan kovalayan köpekleri kovmak için. Binbini hiçbir türlü kullanmayın zaten lanet olası aletten 2 kere düştüm vücudumda 2 yerde iz kaldı asfalta sürtünme kaynaklı. Ve binmeyi alışkanlık haline getirince de kütüphaneye git gel falan derken çok para yiyor.

• Bizim bolum asiri elit aw. 0 davar, herkes bakimli, isinde gucunde sosyal tipler

• Hocam kulüple bu kadar içli dışlı olmanıza sizin adınıza sevindim. Hazırlıkta kafa dağıtmak istiyorum birazcık o yüzden güzel olur diye düşünüyorum. Ama her gün 2 saatte okula geleceğim aklıma geliyor...

• Beylikduzunden gidiyorum okula bir de bana sor :). Gerci senin daha uzaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 6 Ağustos 2022; 18:35:11 >
  • hocam ytü'nün köpek sorunu ne boyutta kampüsün içinde köpeklerden depar atarak kaçacak mıyız hep

• Yemekhane cikisinda bir kere bir köpegin seytana donustugune sahit oldum. Onun disinda hic kovalamadilar beni ama kopek yogunlugu fazla

hocam bir de bu ring denilen şey nedir ne fotoğrafını gördüm ne bir şeyini gördüm normal otobüs mü ?

• Evet iett otobusleri. Bazen metro turizme benzer araclar da geciyor(hep kafami carpiyorum bunlara. Cok asiri alcak tavanlari).A kapisinda kuyruk olusuyor. Neyi bekliyorsunuz diye sor anlarsin zaten.

• Ben ytü bilgisayar 20 girişliyim hazırlığa kaldım online dönemde. Sonraki sene okul açılırsa 2. sınıf olarak ilk defa kampüse gelmek istememiştim dersler zorlaşır gezmeye fırsat kalmaz diye. Ve 1 sene evde yazılım çalışır kendimi geliştiririm demiştim de 1 ay çalıştım kalan 11 ay instagramda geçti   Yüz yüzeyken kesinlikle hazırlığa kalmayı tavsiye ederim özellikle ingilizceniz iyiyse kalın ders çalışmaya gerek olmaz bol bol gezer sürtersiniz. Boş vakit olursa da yazılım çalışırsınız.

Hazırlık okurken kulübe girmemek için sebep göremiyorum yaptığınız şeyler zaten temel şeyler oluyor ve eğitim gibi şeylere katılmak oluyor. Fakat aesk, yturacing, yturoket gibi rekabetçi, yarışmalara katılan kulüplere katılsanız bile projelere dahil olabileceğinizi sanmıyorum hazırlıktan. Hazırlıkta eğitimlere katılıp ödevleri yapıp kendinizi geliştirip 1. 2. sınıflarda dahil olabilirsiniz belki. Ben donanımla ilgilenmediğim için bu tarz kulüplerle pek alakam olmadı.

Kulüp olarak SKYLAB öneririm. Bilgisayar ve matematik mühendislerinin girmesi zorunlu bence bu kulübe. Ben de 2. dönem girdim ve AR-GE ekiplerinden birindeyim. Hem eğitimleri oluyor hem çevre ediniyorsunuz hem de projelere katılarak CV'nizi dolu gösterme şansınız oluyor. KVK ve IEEE hakkında çok bilgim yok. GEKA'ya (Gezi ve Kampçılık Kulübü) da katılmanızı öneririm kamplar zevkli oluyor ve insanlarla tanışıyorsunuz üni çevre genişledikçe daha eğlenceli geçiyor.

• Önlem almaya çalışmıyorlar mı köpekler için?

• Malum kesim linçleyebilir

bölümü bilmiyomda hazırlıktayken sınıfta cok elektrikci vardı bide makinacı

hocam millete saldırıyorsa da önlem alınsın yani. değişikmiş köpek sorunu

• Gel bir ara ehmye anlarsin. Ortami asiri sevdim ben.

• ne güngören belediyesi ne esenler hiçbir şey yapmıyor rektörde elimizden bir şey gelmiyor diyor

• çakma hayvanseverlerin göstereceği tepkiden dolayı kimsenin müdahale etmeye girişeceğini sanmam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.