Şimdi Ara

YTÜ DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elektricity'ci

quote:

Orijinalden alıntı: felicitaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

Orijinalden alıntı: felicitaaaa

Şimdi tekrar baktım İİBF için süre olarak 2011-2012 demişler demek ki bu sene taşınacak. Makina'ya bakamadım. Zaten benim için önemli olan İİBF'ydi. Teşekkürler tekrardan.
    Davutpaşa'nın konumu pek içime sinmedi ama kampüs olarak fotoğraflardan baya güzel gözüküyor. Her şeyin hayırlısı diyelim.

İİBF yi bu sene taşıyamazlar zaten, şahsi görüşüm en iyi ihtimal sen 2. ya da 3. sınıftayken(hazırlık okumadığını varsayıyorum) taşınırsınız, çünkü fakülte namına daha çivi bile çakılmadı Davutpaşada

Eğer oraya yerleşirsem hazırlık okuyacağımı düşünüyorum çünkü nerdeyse İngilizcem yok denecek kadar az. İngilizce sınavı çok mu zor oluyor ve geçemeyince illa hazırlık okumak mı gerekiyor?
    Bunu sormanın yeri burası mı ama nerden soracağımı bilemedim.

Ben kesin hazırlık okurum sınavı geçemem demiştim, hatta üniversite koşul maddelerinde klavuzda 17.madde kesin başıma gelir demiştim. Şansıma o sene sınavda çok zorlamadılar. Hiç çalışmamıştım geçemem diye ama geçtim. Bence çalış geçme ihtimalin çok yüksek.... Şu an 2.sınıftayım iyi ki de hazırlığı geçmişim diyorum...

Sizin büyük ihtimal alt yapınız vardır ama. Ben iki senedir İngilizce namına hiçbir şey görmedim. Baksam konulara (bazı zamanlara, fiillere vs.) hatırlarım, hatırlıyorum da az çok ama İngilizcem yine de yok denecek kadar az. Yine de geçebilir miyim?
    Bir de nasıl ve hangi kaynaklardan çalışmamı tavsiye edersiniz. Belki yerleşirim belki yerleşemem ama şimdiden bileyim yine de..

• Evet Davutpaşa kampüsü Beşiktaş kampüsü olması için zamana ihtiyacı var ama bazı artıları var. Mesela ev tutmak isteyen öğrenciler çok daha makul fiyatlara daha yaşanılabilir evler tutabilir. Beşiktaşta 1+1 bodrum kat kirasına Esenler Davutpaşa mahallesinde normal kat 3+1 daire tutabilir hemde sıfır daire. Ayrıca merak etmeyin oralarda adam yemiyorlar. Sonuçta Esenler halkıda Anadolu'dan göç etmiş insanlar. Onlar çalışmak için gelmişler sizde eğitim için. Farklı bir yerden gelmiyorsunuz. Üstelik akşamları bir tas sıcak yemek kapınıza getirilirse şaşırmayın bunu Beşiktaştaki komşularınız yapmaz.

Ev tutmak için Esenler Davutpaşa mahallesi ve Güngören Gençosman mahallesi ideal. Metro ile istediğiniz yere gidersiniz. Otogar burnunuzun dibinde. Forum İstanbul, Carrefour, Ora Avm Ikea yürüme mesafesinde. Öğrencilerin ilgisi doğrultusunda da trafiğe kapalı caddede hareketlilik olacaktır.

• YTÜ Davutpaşa kampüsüne yakın hangi oteller var bilgisi olan varmı ?
  • arkadaşımın sırf Kezban dolu diye kaçtığı kampüs tekrar hazırlandı itüye girmek için hergun nefret ettiğini söylerdi ordan

The Green Park Hotel Merter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 5 Haziran 2013; 16:48:02 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up şuan ne durumda bilgi verebilecek var mı hayat nasıldır falan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.