Şimdi Ara

YTÜ DAVUTPAŞAYI GEZDİM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün gittim gördüm çok beğendim o kadar çok şey var ki yapılacak ve modern bir üniversite olmuş binalar filan süper şahsen ben bilgisayar bölümüne baktım lab olarak ytü benim gözümde daha önde labları daha bir düzenli daha bir büyük bina daha modern daha düzenli ( tıp okuyan kuzenim var oda yıldızın lablarını binasını filan daha çok beğendi sadece bana özgü bir şey değil ) daha sonra teknoparkı var çok güzel diyolardı ama ben bu kadarınıda beklemiyordum acaip büyük bir sürü firma var modern bir yer sonra kampüs bence çok güzel etraf yeşilliklerle dolu dogayla iç içe bir sürü cafe var havuzlar var sahalar var go kart var marketler var var anam var kötü yanlarınada gelelim ( ki bence çokta kötü tarafı yok ) bazı terkedlimiş yıkık evler var ama bunlar kampsün merkezine uzak çokta takılcak bişey değil bir de yokuşu var ama bence bu da takılacak bişey değil çünkü ringler varmış son olarak yer olarak bende beğenmedim biraz sanayi bölgesinde kalıyor fabrikalar çoğunlukta kampüs dışında ama ne yapıcaksın kampüs dışını gezmek isteyen atlar bi taşıta istediği yere gider zaten kampüs ile dışı apayrı dünyalar hala kafasında kuşku olan gitsin gezsin dediklerime gelecektir ha birde kızları güzel değil diyolardı ben bir sürü güzel kızda gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bugün gittim gördüm çok beğendim o kadar çok şey var ki yapılacak ve modern bir üniversite olmuş binalar filan süper şahsen ben bilgisayar bölümüne baktım lab olarak ytü benim gözümde daha önde labları daha bir düzenli daha bir büyük bina daha modern daha düzenli ( tıp okuyan kuzenim var oda yıldızın lablarını binasını filan daha çok beğendi sadece bana özgü bir şey değil ) daha sonra teknoparkı var çok güzel diyolardı ama ben bu kadarınıda beklemiyordum acaip büyük bir sürü firma var modern bir yer sonra kampüs bence çok güzel etraf yeşilliklerle dolu dogayla iç içe bir sürü cafe var havuzlar var sahalar var go kart var marketler var var anam var kötü yanlarınada gelelim ( ki bence çokta kötü tarafı yok ) bazı terkedlimiş yıkık evler var ama bunlar kampsün merkezine uzak çokta takılcak bişey değil bir de yokuşu var ama bence bu da takılacak bişey değil çünkü ringler varmış son olarak yer olarak bende beğenmedim biraz sanayi bölgesinde kalıyor fabrikalar çoğunlukta kampüs dışında ama ne yapıcaksın kampüs dışını gezmek isteyen atlar bi taşıta istediği yere gider zaten kampüs ile dışı apayrı dünyalar hala kafasında kuşku olan gitsin gezsin dediklerime gelecektir ha birde kızları güzel değil diyolardı ben bir sürü güzel kızda gördüm

Aynı yazıyı daha önce okudum buralarda bi yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolores O'Riordan

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bugün gittim gördüm çok beğendim o kadar çok şey var ki yapılacak ve modern bir üniversite olmuş binalar filan süper şahsen ben bilgisayar bölümüne baktım lab olarak ytü benim gözümde daha önde labları daha bir düzenli daha bir büyük bina daha modern daha düzenli ( tıp okuyan kuzenim var oda yıldızın lablarını binasını filan daha çok beğendi sadece bana özgü bir şey değil ) daha sonra teknoparkı var çok güzel diyolardı ama ben bu kadarınıda beklemiyordum acaip büyük bir sürü firma var modern bir yer sonra kampüs bence çok güzel etraf yeşilliklerle dolu dogayla iç içe bir sürü cafe var havuzlar var sahalar var go kart var marketler var var anam var kötü yanlarınada gelelim ( ki bence çokta kötü tarafı yok ) bazı terkedlimiş yıkık evler var ama bunlar kampsün merkezine uzak çokta takılcak bişey değil bir de yokuşu var ama bence bu da takılacak bişey değil çünkü ringler varmış son olarak yer olarak bende beğenmedim biraz sanayi bölgesinde kalıyor fabrikalar çoğunlukta kampüs dışında ama ne yapıcaksın kampüs dışını gezmek isteyen atlar bi taşıta istediği yere gider zaten kampüs ile dışı apayrı dünyalar hala kafasında kuşku olan gitsin gezsin dediklerime gelecektir ha birde kızları güzel değil diyolardı ben bir sürü güzel kızda gördüm

Aynı yazıyı daha önce okudum buralarda bi yerde.

Ben yazmıştım hocam görmeyen vardır diye yine buraya kopyaladım

• fen edebiyat fakültesi davutpaşada mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunn26

fen edebiyat fakültesi davutpaşada mı?

Sadece makine falüktesi beşiktaşta diğerleri hep davutpaşada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEEYAA

quote:

mimarlık fakülteside mi??
  • quote:

quote:

quote:

evet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet

pardon beşktaşta o
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet

son soru: hazırlık sınıfları??
  • HEEYAA H kullanıcısına yanıt
    sınıflarını gezdin mi? kaç kişilik ve sıralar yükselen sıramı yoksa düz sıralar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. keen

sınıflarını gezdin mi? kaç kişilik ve sıralar yükselen sıramı yoksa düz sıralar mı?

baktıklarımın çoğu anfi şeklindeydi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.