bölüm babamın oğlunun bölümü değil aga makara oluyor diye atışıyorum ben, iyi yanları da var kötü yanları da var yoksa |
YTÜ EHM (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eleştirmek tabi ki mantıklı da forumda alakasız alakasız faydasız başlık açıp durmanın bir manası yok, şaka muhabbet falan olur iyi zaman geçirme adına tamam da bu durumda komik de değil hani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 26 Eylül 2024; 21:4:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben sadece 2 kere başlık açtım geri kalan başlıkların hepsi bunların. Yoksa kendi okuluma çok sinirli olduğum bir dönemdeyim asla savunasım gelmiyor
-
Yok sizin için demedim ben başlığa göre yargılayıp gizliyorum zaten çoğu da anonim oluyor
Merakımdan soruyorum kötü tarafları nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1K İLE ÖAİAMAŞNSŞSNSŞSMSÖMSŞALAŞALKS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olm rüya görme ne anlatıyorsun akşam akşam koptuk ya. Adama 25k ile iyi bölüme girmişsin diyoruz 1k 5k olacak diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ İKTİSAT
2013>13100
2016>12400
2019>4966
2022>2604
2024>1512
Tabi YTÜ EHM ile ODTÜ ECONu karşılaştırmak yanlış olur. Ama böyle sıralama yükselişlerinin gerçekleştiğini de inkar etmemek gerek. Başka bir örnek vermek gerekirse Abdullah Gül Üniversitesi EEM, 2013 yılında 18700 ile öğrenci almış. Şimdi de 76264 ile alıyor. YTÜ EHM için böyle bir düşüş bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 26 Eylül 2024; 22:14:40 > -
Eşit ağırlık farklı sayısaldan ya. Hukukun neredeyse tamamen bittiği gibi tıpın da bitmesi lazım sayısalda böyle bir şey için. Yani bir 20 yıl olmaz.
Ben de aynısını düşünüyorum. Ama Tıp hiç bitmez gibi duruyor.
-
Burası SİRKİYE 5 sene sonra 35 bin tıp kontenjanı olabilir. O yüzden kesin konuşası gelmiyor insanın bir anda Tıpçuları KPSS genel kültür çalışırken bulabiliriz.
talihsiz 2 kelime
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X