Şimdi Ara

YTÜ Endüstri Mühendisliği ve YTÜ | 1-2-3 AĞUSTOSTA TANITIM GÜNLERİNE BEKLİYORUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
9.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni biriyle görüştürebilirim bölüm hakkında bilgim yok kampüsü davutpaşada. Yıldız Kampüsü'nde 2-3 bölüm kaldı ama gidip takılabilirsin yani. Davutpaşa çok büyük bir kampüs her şeyi var içinde sadece işte esenler-güngören ikilisinde olması durumu biraz enteresan hale getiriyor. Fakat metro hemen okul çıkışında. Okul içinde direkt Cevizlibağ ringleri var o yüzden ulaşım çok sıkıntı değil. Kampüslerimiz oldukça güzel
  • Suleymanca S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın varsa foruma üye olmasını rica etsen veya özelden bana yazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki hangisini tavsiye edersin?
  • sen özelden yaz numarasını vereyim. Foruma üye olmakla uğraşacağını sanmıyorum :)
  • Quinox Q kullanıcısına yanıt
    ben Türkçe kısmındayım. Pek bir farkı yok az önce de söylediğim gibi. İngilizcen iyi değilse Mat Fizik Kimya senin için biraz zorlayıcı olabilir. Bölüm derslerini zaten bir şekilde anlıyorsun
  • EROL KAMDAN KESİNLİKLE FİZ-1 DERSİ ALMAYIN O DERSTEN BİR BOK ÖĞRENEMEZSİNİZ VE FİZİK BU YİAAAA YAPARIM FİZİK YAPARAK GELDİM DİYEREK ZATEN İLK VİZEDE 20 ALINCA ANLAYACAKSINIZ ORTA BAHÇEYE GİDİN MANİTA TAVLAYIN KAYINTIDA TAVUK YİYİN YILDIZ CAFE GÖTE KAÇIRIYOR ORAYA GİTMEYİN

• Adayları şimdiden korkutmak doğru değil
    Artık gerek kalmadı
  • Yazık ya Beşiktaş'ın yemyeşil sarmaşıklı binalarını görecekler tercihteyken, sonra bir gelecek esenler güngörenin ortasına şok geçirecek. Yeni Yıldızlı arkadaşlara başarılar
  • Makineyle ilgili sorusu olan özelden yazabilir bana

• richardfeynman kullanıcısına yanıt
    Şokluk bi durum yok bence. Esenlerde açıkta okumuyosun sonuçta kampüs var yani kocaman gitmek istediğin yere 1 saate gidiyorsun yine metro/ring vs.
  • 37k ile ytü mühendisliklerden hangileri olur
  • ytü iktisat hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • sınavexperi kullanıcısına yanıt
    Kontrol otomasyon gelebilir sınırdan
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    Fakülte Davutpaşa'da daha fazla bilgim yok ama özelden yazarsan ayarlarız birini
  • YTÜ Bilgisayar okuyan bir arkadaşla görüştürme şansın olursa daha da mutlu olurum,ayrıca ;

YTÜ Bilgisayar iyi mi hem hoca kalitesi hem öğrenci kalitesi açısından ?
    Üniversite genel olarak sosyal açıdan iyi mi ? 2.sınıfta 3.sınıfta staja veya çalışmaya başlayacak imkan yaratıyor mu ?
    Yurtta kalmak istiyorum kampüste yurt var mı ? Varsa iyi mi ? Ulaşım sıkıntısı var mı ?
  • tyt 1k dan sayısal 8k olunca mezuna kalmayı düşünüyorum itü pc için. haberiniz yoksa tyt puanı seneye de kullanılabiliyor. yoksa da ytü pc ye giderim heralde. mezuna kalmaya değer mi sizce itü? itü pc ytü pc arası çok fark olur mu?

• mefkan M kullanıcısına yanıt
    Staj işi tamamen sana kalmış dostum zaten zorunlu staj olduğu için buluyosun bir yer. Özelden mesaj atarsan birini bulurum. Okulda yurt var oldukça yakın ama kontejan sıkıntı olabiliyor. Kesin çıkabilirsin diyemiyorum o yüzden. Ora olmasa bile yurtlar yakın ulaşım sıkıntısı çekmezsin.

• Biyomühendislik ingilizce hakkında ne dersiniz ytü’de ?

• zzzrot Z kullanıcısına yanıt
    Ben de itü endüstri için mezuna kaldım ama ytü geldi. Fark olmadığını söyleyemem ama sana şunu söyleyebilirim bir gün üniversitede bir etkinliğe Microsoft’un Türkiye Genel Müdürü geldi yanında 2 bilgisayar mühendisi vardı. Biri özel üniydi biri de Kocaeli üniversitesinden. Bunu anlatıyorum çünkü özellikle bilgisayar mühendisliğinde iş öğrencide bitiyor diye düşünüyorum. İyi düşün ve asla pişman olma :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.