Bildirim
Ytü Gıda mı Ege Gıda mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2004 mezunu bir gıda mühendisiyim. meslek olarak ben mezun olduğumda ortam kötüydü şimdi daha da kötü, içler acısı... nerdeyse yeni acılan tüm üniversitelere gıda müh acıldı ve daha da kötü olcak. yasınız ne bilmiyorum ama bence hiç gıda tercihi yapmayın. özel sektör berbat kamu desen tarım gıda mühendisi almıyor doğru duzgun. ziraat veterinerlik oku daha iyi daha cabuk girersin tarım bakanlığına. yaşınız gencse baska bölümlere yönelin. kendini yetiştir özel sektör hakettiğinizi verir safsatalarına inanmayın ne odtü itü mezunları var memurluk için çalışan, hatta imkanınız varsa eşit ağırlık hukuk siyasal bölümlerine yönelin ben bile başlıcam hukağa bu yaştan sonra. moralinizi bozdum gibi oldum kusura bakmayın ama gerçekler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X