Şimdi Ara

YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

C binası hocam, çitosculara çip muamelesi yapıyorlar. psikolojim bozuldu doğu kampüste. tüm derslerim burada. 2. dönem alabileceğim tüm dersleri merkezden alcam. math 101 eng 102 ve 2 tane additional alıp sizin gibi challenge yapmayı düşünüyorumYTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 4 Ekim 2024; 20:5:42 >
  • Mühendislik fakültesinde sınıflar böyle değil eğer gözden kaçırdığım yok ise. Olanı yargılamayın çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatalarimdanutaniyorum -- 4 Ekim 2024; 20:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi.

• Kendi fakültem yerine sırf @lememo kardeşimin hatrı için onun müstakbel fakültesini fotoladım. Zaten İİBF ve EEF arasında pek fark yok.

Bunlar EEF normal sınıfları. Teknik dersler yoğun olduğundan genelde dersler laboratuvarlarda işleniyor ama oraları çekemedim. Hepsinde ders işleniyordu çünkü.
    YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ

Bunlar da amfiden fotolar.

Bir de müze gibi bu antika parçaları sergilemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 4 Ekim 2024; 23:32:24 >

• Jamser kullanıcısına yanıt

• ODTU nünkü rezalet. it bağlasan durmaz. eski püskü kırık sıralar ve hapishane gibi ortam

• Aga bizim gazininki bunlardan iyiymiş. Herkesin bireysel masası falan vardı en azından. Bu ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün YDYOya gireyim dedim. @lememo kardeşimizin dediği kadar var mıymış diye bakacaktım. İçerisi gayet güzeldi. Başta buranın kötü olmadığını düşündüm. Çünkü gayet güzel tasarlanmıştı. Ta ki sınıfları gezene kadar. Fotoğraftakinden daha berbat sınıflar vardı. Velhasılkelam, yütüde hazırlık okunmaz.

• Jamser kullanıcısına yanıt

iki sırayı işgal ettik anca yetiyor YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ 

• şu an çalıştığım şirket maalesef y*ld*z teknoparktaki firmaların birine iş yapıyor, teknopark’tan da kampüse araç ile geçiş var, dün gecenin bi yarısı teknopark tarafından (şirketin ismini verip oraya geldiğimi söyleyip) kampüse girdim. Güvenlik de gecenin bi saati niye geldin diye sormadan açtı sağ olsun. Orta bahçede biraz sigara içtim, çişim geldi fen edebiyat fakültesine girdim. İçeride güvenlik bi kadın vardı dedim iyi gecelerrrr wc nerde?? Bana şşşt falan yapıyo allah allah dedim gözlerim çok mu kırmızı acaba??? Sonra dedi ki benim oğlan uyuyo??? güvenlik kabininin arkasına bi baktım küçücük bi bebek hakkaten uyuyo 🤣 kadın nöbette çocuğa bakıyo yav, yütü her seferinde beni şaşırtmaya devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 9 Ekim 2024; 20:56:24 >
  • E o köpekler aç mı kalacak çocuk belli bi kiloya ulaşınca...

• PUAUAHHAHAHHAHAHAHHAHSHAHAHH

• iyi misin oğlum bu nasıl espri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14EC9E20D -- 9 Ekim 2024; 21:50:29 >
  • Bu hafta toplamda 352 köpeğin 7128437895 bebeği çiğ çiğ yemesi gündemi çalkalarken böyle bir şaka yapman hiç hoş olmamış YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ 

• Espİri derken

Bu forumda herhangi bir ofansif şakaya izin verilmemesi canımı sıkmaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 9 Ekim 2024; 21:51:9 >
  • senin ve kankanın şakaları dark humor sınırlarını bile aşıyor. bildiğin sosyopat incel lafları bunlar, 2 gün önce düşünceleri saygı cart curt diyordun. ayronik.

• Tamamdır YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ 

• Kelimenin tam manasıyla bindokuzyüzseksendört YTÜ HAZIRLIK SINIFI REZALETİ.. BU KADARİ DA OLMAZ DEDİRTTİ 

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ofansif şakalar da güzeldir. Yaptığın şaka gayet komikti. Ama yütü köpekleri genel olarak bebek eti yerine kedi eti yiyorlar. Malum, bebek etini son günlerde bulmak zorlaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 9 Ekim 2024; 22:1:39 >
  • Guest-D760B5067 G kullanıcısına yanıt
    C guzel ya hocam her sabah sahada maç yapan ilkokuldakilerin sesleri ile uykumuz aciliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.