Şimdi Ara

YTÜ KONTROL OTOMASYON GELİR Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Değil. İngilizcene öyle aman aman bir katkısı olmuyor. Tek bariz artısı bazı yerlerde İngilizce okudun diye İngilizce yeterlilik sınavına girmen istenmez. Ama alması zaten zor değil.

Tr okuyunca yani en az %30 İngilizce demek bu. Okuldaki bütün hocalardan ders alabiliyorsun. Hem İngilizce ders açan hem Türkçe açan. Bu ciddi bir avantaj. İstediğin dersi İngilizce istediğini Türkçe alıyorsun. Mesela ben de İngilizce tutarken %30 İngilizce seçtim. Sonra istediğim dersi istediğim şekilde aldım. Şu an aldığım derslerde ingilizce oranı %60 gibi mesela. Bu şekilde çok daha avantajlı oluyor. İsteseydim daha çok dersi İngilizce seçer ve %90 gibi de yapabilirdim bunu. Ama o zaman istediğim hocanın dersini alamazdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle gelmez hocam geçtiğimiz senelerdeki yükselişine bakınca ama belli de olmaz ucundan gelebilir çünkü artık 20k ya gelmiş buralarda yukardakiler gibi büyük oynamalar olmayabilir, bir de bu sene tıptaki algı geçtiğimiz senelerdeki gibi değil yüzde 30 ihtimalle gelir diyorum altını doldurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pierro10 -- 17 Temmuz 2024; 12:4:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.