Çok ilginç bir durumdur. Karşılaştığım ve sorduğum yütülülerin hepsinin en az 1000 saat HOI4 oynamışlığı var. Bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Hatta ve hatta bana Steamden HOI4 hediye eden arkadaşım şu an benimle beraber yütüde. Oda arkadaşımı da geçen HOI4 oynarken gördüm. Herif oyunda başarımları dizmiş ki HOI4 oynayanlar o kadar başarım kazanmanın kolay olmadığını bilecektir. Bana gelirseniz, ben de oynuyordum. Benim de yaklaşık 1000 saat oynamışlığım var. Çoğunu arkadaşım hediye edene kadar korsan oynadım ama. O yüzden Steam saat kısmında o kadar saat gözükmüyor. Kısaca biz yütülüler 3ubeyiz. Bu kıytırık oyun 1000 saate değmez. HOI4 oynayacağınıza delikanlı gibi Stardew Valley oynayın. Geleceğin mesleği çiftçilik sonuçta @lememo Peki ya senin HOI4 Steam saatin kaç? |
YTÜLÜLERİN STEAMDE 1000H+ HEARTS OF IRON 4 SAATİ OLMASI HK.
-
-
Hiçbir oyunu 200 saatten fazla oynamadım lol dışında. Nasıl başarıyorsunuz? Arkadaşın 2 bin saat cs’i var. Ulan hep aynı şeyleri yapıyorsun. İlginç.
-
Günde en az 2 defa mansurbaşkan yaptığını düşünürsek hayatın boyunca 15 bin saatini buna ayırmışsın demektir. Bunu nasıl başarıyorsun? Hep aynı şeyi yapıyorsun sonuçta. Çok ilginç.
-
Olm o başka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoi4’de 1000 saati olan adamın bu hayatta başaramayacağı şey yok.
Kaç saniye baz aldın
Ulan paradox interactive oyunlarına laf yok. Gidin çiftçi tv falan izleyin starshit valley oynayacağınıza
eleman performansımı merak ediyor ama düğmeci değilim kardeş kb.
-
Seninle olayın alakası ne a
Hoi4 ne la yeni duyuyorum
Günde 10 mansurbaşkan ve 100 saniye.
bencede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Günde en az 2 defa mansurbaşkan yaptığını düşünürsek hayatın boyunca 15 bin saatini buna ayırmışsın demektir. Bunu nasıl başarıyorsun? Hep aynı şeyi yapıyorsun sonuçta. Çok ilginç. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X