Şimdi Ara

YU-GI-OH! DUNGEON DİCE MONSTERS DOWNLOAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Abi nolur beni msnene ekle ve emu yu ver ordan ben bu zindan zar canavarlarının hastası olmuştum emuyu verde hemen kurayım bilgisayara oyunu.Msn'em:digikral@hotmail.com

• game boy programı mı çalıştığını bilmeyen parmak kaldırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: omnimon

Abi nolur beni msnene ekle ve emu yu ver ordan ben bu zindan zar canavarlarının hastası olmuştum emuyu verde hemen kurayım bilgisayara oyunu.Msn'em:digikral@hotmail.com

Eklememe gerek yok sadece **** ları download sitesi olarak değiştir yani(r a p i d s h a r e aralarında boşluk olmadan yaz)
    Bu arada oyunu çalıştırmak için oyun dosyasını,programın yani GBA programının içine koyucaksınız.Gerisini yaparsınız artık sadece open'dan oyun dosyasını bulun yeter.

• emu ne?
  • emulatör playstatıon oyunlarını bilgisayarda oynayabilmeni sağlıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

game boy programı mı çalıştığını bilmeyen parmak kaldırsın

BEEEEEEEEEEEEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eeeeeeeeee yardım eden yokmu

• Ya ikisini de indir ve masa üstüne çıkart. Sonra emulatoru aç(Gameboy simgesi gibi olacak) yukarda open i bulun ve yine masa üstünde oyunun dosyasını bulup açın. Artık hazırsınız!
  • kardeş oyunu çözemedim nasıl oynanıyor klavyede hangi tuşlar felan bi anlatsan geniş kapsamlı
  • Çizgi filmi izlemeden çözmeniz çok zor o yüüzden bölüm bulmaya çalışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: omnimon

emulatör playstatıon oyunlarını bilgisayarda oynayabilmeni sağlıyo.

benim bildiğim game boy oyunları
  • her tür oyun mesela atari oyunlarını bilgisayarda oynamak için gerekli programın türü emulatordur ps oyunları da emular sayesinde oynanır gba da
  • quote:

Orjinalden alıntı: SummonedSkull

her tür oyun mesela atari oyunlarını bilgisayarda oynamak için gerekli programın türü emulatordur ps oyunları da emular sayesinde oynanır gba da

saol bunu bilmiodum
  • ya butun part larımı indircez
  • size bir msn verim ama nasıl kuracagını anlatıyo oynamasını kendin öğrencen eğer yuklediğinizde oyunu açtınız karşınıza bir bayrak çıktımı enter e tıklayın bu oyunda z evet x hayır demektir...
  • size 2 msn vercem biri kurmanı anlatıyo diğeri oynamanı anlatıyo

futbol.king@hotmail.com bu msndeki kişi size hem oyunun nasıl kurulacağını anlatır hemde msnden size bir

arşiv gönderir gönderdiği arşiv zindan zar oyunudur.

berk_and_007@hotmail.com bu msndeki kişi size oyunun nasıl oynandığını anlatır a bana yıldız

verebiliyomusunuz beklerim verebilyosanız bir yıldız daha beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_tufekci -- 16 Temmuz 2007; 8:15:34 >

• yıldız post yazarak kazanılır ve post postadır ama gereksiz post yazma
  • bunu indirmek ücretlimi
  • güzel oyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.