Şimdi Ara

YU-Gİ-OH Joey The Passion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
93.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav burada kart acma yaması detaylı anlatılıyor oyunu yükleme hakkında çok az şey var beğenmedim bu konuyu eğer yüklersem beğenirim
  • ahanda oldu huleeeeyy
  • card lısteki tüm kartlar benimmi oluyo
  • yaaa şu iki kişilik oynamayı banada öğretin kapışalım ya sıkıldım artık hep Joey ile yapmaktan
  • aynen katılıyorum aynen.Kimsede faaliyet yok sanki ruhlar sitesi gibi biraz canlanalım beyler şu turnuvayı yapıyorsanız,Katılanlar msnsini versin anlaşır aynanda hepimiz gireriz sizce iyi bir fikir değil mi?
  • forumları okuyorum diyolar kiwww.yugioh.tr.cx adresinden yükle,orda bana 3 adres verio zaten biri açılmıo diğerleri de yüklemio sorun ne anlamadım???
    cevap bekliorum...bye
  • çok yavaş inio başka programları 80 kb ile alıo bunu 6kb ile alıo interneti hızlandıran bi program bilen varmı(virus vb olmayan)
  • Alıntıysa alıntı DH de yokya siz ona bakın çok sagol
  • kaçıncı söyleyişim yardım edin 2 buçuk saat yüklenmesini bekliyorum tık yok...sorun ne???
  • yugioh sever sana internet download manager indirmeni tavsiye ederim.
  • Bende oynuorum. Duello yapabiliriz isteyen varsa.
  • Turnuva yapıyorum hiç dikkat etmedin mi?
  • arkadaşlar JOEY THE PASSİON oyununda kendi destemizi kendimiz mi yapıyoruz???yapıyosak nasıl???elime çok güçsüz kartlar gelioo...onun kızıl gözü karşısında benim baltalı baskıncım...
  • sen eğer joey i yenemiosan brz uraş oynaayı ören ben 3 4 gündür oynuom 3 yıldız oldum ve o kartları doru kullanmdını yenemiceğin az kişi var
  • Konulara bak istediğini bulursun.
  • [sen eğer joey i yenemiosan brz uraş oynaayı ören ben 3 4 gündür oynuom 3 yıldız oldum ve o kartları doru kullanmdını yenemiceğin az kişi var

zaten sorun yenip yenmemek değil...tek sorun elime güçsüz kartlar gelioo...bazı zamanlar yenmesini biliorum mesela biraz önce..08.05.2007 19.01
  • ya yardım istiom bu istanbul z.burnu civarında orginal kart satan yer varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: *_*umut*_*

kaçıncı söyleyişim yardım edin 2 buçuk saat yüklenmesini bekliyorum tık yok...sorun ne???

SORUN DÜZELDİ...
    bişi söyliycem ben OPTİONSta FORBİDDEN CARDS dedim...yasak kart olduğunu biliorum..ama merak ettim..
    sonra joey destesinden EXODİA çıktı.bunun FORBİDDEN CARDSla ilgisi olabilir mi

• Beyler bu oyunun sesi ile ilgili sorunu halletmek lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duello kralı

Beyler bu oyunun sesi ile ilgili sorunu halletmek lazım diye düşünüyorum.

bnde aynı fikirdeyim.
    bu arada bnce konu çok faydalı teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.