Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartlardan bazılarını yazacağım her Cuma,Cumartesi,Pazar kart eklerim. :) Sizde bana yardım ederseniz sevinirim.
    Kuriboh
     Yu-Gi-Oh! Kartları

Kuriboh genelde düşmanın elindeki güzel canavarı yok etmek için kullanılır.
    Multiply
     Yu-Gi-Oh! Kartları

Rakibiniz bunu Kuriboh üzerinde kullandıysa kurtuluşu olmayan bir yola girmiş olursunuz. Kuriboh'lar durmadan çoğalır biri ölür diğeri canlanır ve böylece zarar veremezsiniz tabii bu sırada rakibiniz güçlü bir savaşçı oynayıp siz Kuriboh ile uğraşırken işinizi bitirir.
    Exodia The Forbidden One

Yukarıda gördüğünüz 5 kartın bir araya gelmesi sonucu oluşur,Exodia'yı yenmek mümkün değildir. Animede Exodia bilmecesini tamamlayan tek kişi Yugi Mutou'dur.
    Exodia'yı birleştirdiğiniz an oyun biter zaten bitmese bile Exodia'yı yenmek mümkün değildir.
    Baby Dragon
     Yu-Gi-Oh! Kartları

Bebek Ejder belkide gözünüzde ''Ahahah! Bu kartlamı yeneceksin beni?'' diyebilir ama eğer elinizde Time Wizard varsa durum değişebilir.
    Time Wizard
     Yu-Gi-Oh! Kartları

Zaman Büyücüsü zamanı hızlandırabilir yani sizi geleceğe götürebilir.
    Örneğin Joey sarı saçlı bir kızla(adını unuttum) maç yaparken Baby Dragon'u oynamıştır tabii kız gülüp 3 Harpie Lady ile başa çıkamayacağını söylemiştir.
    Joey ise Time Wizard'ı oynayıp zamanı geleceğe götürmüştür. Yaşlanan Harpie kızları güçten düşmüş,büyüyüp gelişen Baby Dragon ise güçlenmiş ve Harpie Lady'lerini devirmiştir.
    Şimdilik bu kadar daha sonra yine eklerim.
    Ha bu arada Baby Dragon'un gelişmiş hali(1000 yıl sonraki hali Thousand Dragon)
     Yu-Gi-Oh! Kartları

Thousand Dragon kartı varmı bilmiyorum ama Baby Dragon'u Time Wizard ile 1000 yıl sonraki haline getirirseniz bu hale geliyor. :)
    Kısaca Baby Dragon kolay lokma değildir :D Tabii Time Wizard ile birlikteyken :)

• Flood içinözür dilerim ama 9 kişi bakmış biri bile yorum yapmamış. :(
  • Devam etseymiş iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YU-gi-oh izleme sırası??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.