Şimdi Ara

YU Gİ OH nasıl oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yu gi oh oyunu 2 kişiyle ya da 4 kişiyle oynanır her oyuncu oyuna 100 kartla başlar her oyuncu oyuna ilk başladığında destesinden 5 kart çeker her oyuncu oyuna 8000 can puanıyla başlar eğer rakibin can puanı 0 a düşerse oyunu kazanırsınız eğer sizin can puanınız 0 a düşerse oyunu kaybedersiniz oyunda 5 türlü kart vardır bunlar canavar kartları özel yetenekli canavar kartları büyü kartları özel büyü kartları ve tuzak kartlarıdır

canavar kartları:canavar kartları atk ve def puanlı olurlar eğer bir canavar kartın atk puanı ya da def puanı diğer canavar kartın puanlarından yüksek olursa o canavar kartı diğer canavar kartını yok eder

özel yetenekli canavar kartları:özel yetenekli canavar kartlarının kendilerine has yetenekleri vardır bu yetenekler canavar kartı yok etme büyü kartı yok etme tuzak kartı yok etme can puanı düşürme gibi yeteneklerdir

büyü kartları:büyü kartlarının kendilerine has büyüleri vardır bu büyüler canavar kartı yok etme tuzak kartı yok etme can puanı düşürme gibi büyülerdir

özel büyü kartları:özel büyü kartları büyü kartı yok eden özel yetenekli canavar kartları ya da tuzak kartları tarafından yok edilmedikçe yok olmazlar ve kendilerine göre büyüler yaparlar bu büyüler canavar kartı yok etme can puanı düşürme gibi büyülerdir

tuzak kartları:tuzak kartları kapalı oynanırlar açık oynanmazlar ve bir dahaki elde açılarak kendilerine has büyüler yaparlar bu büyüler canavar kartı yok etme can puanı düşürme gibi büyülerdir

oyunda güçlü canavar kartını çağırabilmek için diğer canavar kartı feda edilmelidir 1 2 3 4 yıldızlı canavar kartları için canavar kartı feda edilmez ama

5 6 yıldızlı canavar kartları için 1 canavar kartı feda edilir

7 8 yıldızlı canavar kartları için 2 canavar kartı feda edilir

9 10 11 12 yıldızlı canavar kartları için 3 canavar kartı feda edilir

oyunda can puanları yok eden canavarla yok olan canavarın arasındaki puan kadar düşer örnek vericek olursak

atk puanı 2000 olan canavar atk puanı 1500 olan canavarı yok edince can puanı 500 puan düşer yani 8000 den 7500 e düşer büyü kartıyla yok edilen canavar kartı 100 can puanı düşürür yani büyü kartı yok ettiği zaman can puanı 100 puan düşer örnek vericek olursak 8000 den 7900 e düşer tuzak kartıyla yok edilen canavar kartı yine 100 can puanı düşürür yani tuzak kartıda 100 can puanı düşürür örnek vericek olursak 8000 den 7900 e düşer oyunda canavar kartları def moduna kapalı oynanılabilirler ama atk moduna kapalı oynanılamazlar kapalı oynandıklarında can puanları güvende olmuş olur ama kapalı oynanılan canavarın def puanı rakibin atk modundaki canavarının atk puanından azsa rakibin canavarı kapalı oynanılan canavarı yok eder ve can puanları aralarındaki puan kadar düşer ama kapalı oynanılan canavarın def puanı rakibin atk modundaki canavarının atk puanından fazlaysa rakibin canavarını yok eder ve can puanları aralarındaki puan kadar düşer ama kapalı oynanılan canavar yok ettikten sonra açılmak zorundadır yok ettikten sonra tekrar kapalı konmaz eğer 2 oyuncuda canavar kartları def moduna koymuşlarsa tıpkı 2 atak modundaki canavarlar gibi dövüşürler hangisinin def puanı diğerininin def puanından fazlaysa o def modundaki canavarı yok eder ve can puanı aralarındaki puan kadar düşer ve def moduna kapalı oynanılan kartla diğer def moduna açık oynanılan kartta aynı şekilde dövüşürler ve kapalı oynanılan kart yenerse açılır ve can puanı aralarındaki puan kadar düşer açık oynanılan kart kapalı oynanılan kartı yok ederse yine can puanı aralarındaki puan kadar düşer eğer atk modundaki ya da def modundaki 2 kartın puanları aynıysa ikiside birbirlerini yok eder ve iki oyuncuda yok edilen kendi canavarlarının puanları kadar can puanı kaybederler 2 canavar birden tek bir canavara saldırtılamaz her zaman tek canavar saldırtılır

• quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

bilgilerim yanlış mı söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: erccann

quote:

Her oyuncu oyuna 100 kartla başlamaz 40 ila 80 kart ile başlar. Gerisini okumaya vaktim yoktu.
  • ilginç bi oyuna benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Littlefriend
    ilginç bi oyuna benziyor

evet benim mesajlarım silinmiş. tabi bu forumda gerçekleri dile getirmek suç. lutfedip sebebini de söylememişler. her neyse bu oyun Yu-Gi-Oh olmasa bile denemek lazım
  • birsürü yanlış bilgi var buyrun kural kitabı:http://kartarsivi.yugiohturk.com/index.php?title=Resm%C3%AE_Kural_Kitap%C3%A7%C4%B1%C4%9F%C4%B1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YU-gi-oh izleme sırası??
    10 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugly-bakura
    birsürü yanlış bilgi var buyrun kural kitabı:http://kartarsivi.yugiohturk.com/index.php?title=Resm%C3%AE_Kural_Kitap%C3%A7%C4%B1%C4%9F%C4%B1

uğraşmayın şu bebeyle yahu ? adam anaokullu o yüzden araştırma nedir bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 16 Kasım 2010; 10:59:12 >
  • bilgilerin çoğu yanliş
  • Ben anlatıyım.2 oyuncu 5 dakika içinde kağıttan sağlam kale yapmaya çalışır.5 dakka sonunda oyuncular rakiplerinin kalerini üfleyerek yıkmayaca çalışır.En çabuk yıkılan kale oyunu kaybeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

Ben anlatıyım.2 oyuncu 5 dakika içinde kağıttan sağlam kale yapmaya çalışır.5 dakka sonunda oyuncular rakiplerinin kalerini üfleyerek yıkmayaca çalışır.En çabuk yıkılan kale oyunu kaybeder

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcı

quote:

quote:

Her oyuncu oyuna 100 kartla başlamaz 40 ila 80 kart ile başlar. Gerisini okumaya vaktim yoktu.

Okuma zaten kaçıncı yy de yaşıyosun 80 kart kalktı en fazla 60 var

• bu yazıyı ben değil kuzenim yazdı oda anaokuluna gidiyor yugioh oyununa çok meraklıdır ve yugioh sayfasına girdiğimde kullanıcı adımı gördüğüm başlığa tıkladım yani bu başlığa tıkladım kuzenime sordum hepsini o yazmış nickimi kapatmıyorum genelde oda benimkini kullanıyor ve çocukla çocuk olmuşsunuzya gülmekten öldüm hepinizi tebrik ediyorum
  • quote:

bu yazıyı ben değil kuzenim yazdı oda anaokuluna gidiyor yugioh oyununa çok meraklıdır ve yugioh sayfasına girdiğimde kullanıcı adımı gördüğüm başlığa tıkladım yani bu başlığa tıkladım kuzenime sordum hepsini o yazmış nickimi kapatmıyorum genelde oda benimkini kullanıyor ve çocukla çocuk olmuşsunuzya gülmekten öldüm hepinizi tebrik ediyorum

Bak senınle cıddı cıddı konusalım gercekten cıddıyım kuzenım dedıgın hayalı kısıye sucunu atma sadece kendını kandırırsın onun yerıne kendını gelıstırmeye calıs en azından 3 yıl oncesının gx ıne gec bırak artık dm yı bıraz e hero ların buyusune kapıl cunku dm nın 1sezonu kuralsız oynanmaktaydı fedasız bewd fedas darkm vs vs ....

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

quote:

bu yazıyı ben değil kuzenim yazdı oda anaokuluna gidiyor yugioh oyununa çok meraklıdır ve yugioh sayfasına girdiğimde kullanıcı adımı gördüğüm başlığa tıkladım yani bu başlığa tıkladım kuzenime sordum hepsini o yazmış nickimi kapatmıyorum genelde oda benimkini kullanıyor ve çocukla çocuk olmuşsunuzya gülmekten öldüm hepinizi tebrik ediyorum

Bak senınle cıddı cıddı konusalım gercekten cıddıyım kuzenım dedıgın hayalı kısıye sucunu atma sadece kendını kandırırsın onun yerıne kendını gelıstırmeye calıs en azından 3 yıl oncesının gx ıne gec bırak artık dm yı bıraz e hero ların buyusune kapıl cunku dm nın 1sezonu kuralsız oynanmaktaydı fedasız bewd fedas darkm vs vs ....

benim burda yalan söylemek gibi bir lüksüm yok ve size yalan borcumda yok eğer kuzenime kendin gibi hayali kahraman dersen büyük bir suç işlemiş olursun

• quote:

quote:

quote:

benim burda yalan söylemek gibi bir lüksüm yok ve size yalan borcumda yok eğer kuzenime kendin gibi hayali kahraman dersen büyük bir suç işlemiş olursun

Tamam kapat su konuyo gıt evde OBELIIIISSSSK DIYE KOS

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kapat su konuyo gıt evde OBELIIIISSSSK DIYE KOS

senin yaptığını niye yapayım

• Cocuk kapak yaptı dagılın
    Kpagh ın supherdı pampa
  • beyler bilgilerim yanlışsa bu oyun satrançtan bile zor bir oyun ve bu oyunu bir insanın beyni anlayamaz siz anladıysanız uzaylısınız demektir uzaydan marstan gelip niye dünyamızı işgal ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan yılın

beyler bilgilerim yanlışsa bu oyun satrançtan bile zor bir oyun ve bu oyunu bir insanın beyni anlayamaz siz anladıysanız uzaylısınız demektir uzaydan marstan gelip niye dünyamızı işgal ediyorsunuz

Satranç oynamadın herhalde ...
    Tamam bende bu oyunun hayranıyım ama konamının artık para ıcın kart cıkardıgını dusunursek oyunun eskı tadı kalmadı ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.