Şimdi Ara

YU-GI-OH un en iyi Canavarı hangisi?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
2
Favori
122.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi kart relinquished(böle yazılıyodu galiba)yani vazgeçilen bi de onu bin gözlü vazgeçilen yap alsana fıstık gibi kart
  • en guclu exodia exodia ile bir saldırı yeterli ve exodio tuzak ve sihir kartı islemez
  • ya arkadaslar YUgioh da Kaibayla Yugi duello ederken Obeliskle Yuginin Drogonu carpıstı ama Dragonun Atk puanı 6000 ama Obeliskin 4000 Ama carpısınca ikiside yok oldu acba ikiside mısır tanrı kartı oldugu icin mi yoksa obesikin bir ozel gucu fln mı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARA__FIRTINA

quote:

Orjinalden alıntı: alperfb43

bence (dark magisian)yani karanlık büyücü atk:2500 def:2100 ve en sevdiğim kart

YU-GI-OH un en iyi Canavarı hangisi??

BENCEDE BU KART BENDE COK SEWIYORUM KARANLIK BUYUCUYU

Bende Bu kartı çok seviyorum

• özelliklere göre olan en iyi kartlar bence (sahanda hiç canavar,sihir ve tuzak kartı olmazsa) fiber jar özellik:fiber jar flip olursa sahadaki bütün canavar sihir ve tuzak kartları yok olur,marshmallow özellik:savunma modundayken savaşta yok edilemez ve kapalıyken flip olursan 1000 yaşam puanın gider,exodia necross özellik:savaşta yok edilemez,sihir kartları ve tuak kartları tarafından yok edilemez,canavar etkileri işe yaramaz ve her saldırdığında 1000 saldırı puanı kazanır müthiş etkiler demi
  • bence en iyi kart...aslında isimini bilmiyorum ama mısır tanrı kartlarından daha güçlü atk 47500 yanlıs yazmadım atk 47500 gibi bişey sanırım filminde vardı aslan ve bi kedi gibi bi yaratık birleşip oluodu hatta o bölüm veya filimde kaiba pegasustan bi ejder alıodu. Ejderin adı mavi gözlü parlak ejderdi
    parlak ejderin resmini buldum ama onunkini bulamadım
  • ya horakti die bi karttttt yoktuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterOfDigimons

bence en iyi kart...aslında isimini bilmiyorum ama mısır tanrı kartlarından daha güçlü atk 47500 yanlıs yazmadım atk 47500 gibi bişey sanırım filminde vardı aslan ve bi kedi gibi bi yaratık birleşip oluodu hatta o bölüm veya filimde kaiba pegasustan bi ejder alıodu. Ejderin adı mavi gözlü parlak ejderdi
    parlak ejderin resmini buldum ama onunkini bulamadım
    />

o kadar puanı yok googleden o karta bak onun asıl puanı atk:3000 dfs:3000

• quote:

Orjinalden alıntı: osy_64

ya arkadaslar YUgioh da Kaibayla Yugi duello ederken Obeliskle Yuginin Drogonu carpıstı ama Dragonun Atk puanı 6000 ama Obeliskin 4000 Ama carpısınca ikiside yok oldu acba ikiside mısır tanrı kartı oldugu icin mi yoksa obesikin bir ozel gucu fln mı var

kaiba bir tuzak oynadı orda sliferin 2000 puanı düştü
  • bence atağı fazla olmasa bile kuriboh da çok güçlü. çünkü kopyalama kartıile kullanıldığında karşı tarafın canavarına yapışıp onu yok ediyo.
  • En güçlü kart Işık Piramidi (Light of the pramid)ve mavi gözlü parlak ejder
    yada ra nın kanatlı ejderi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 5 Temmuz 2008; 17:54:11 >
  • en güçlü kart süper conductor tyranno atk 3300 efeğide her tur 1000 puan götürüyo. google a kart arşivi yazın süper yazın çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elin adami

bence en iyiler bunlar

BENCEDE EN İYİ KARTLARI BUNLAR DİĞER KİŞİLER BUNLARI UNUTMUŞLAR

• amawww.yugiohturk.comda kart arşivinde üç mısır tnrısı düelloda KULLANILAMAZ yazıyo ve o siteye göre de horakti die bir kart yokkkk

• Duello cadısımısın artık herbi ne sen ra nın üzerinde ????/???? yazıyo ve oylamaya mısr tanrı kartları katılmıor'
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kral_Deniz

SUMMONNED SKULL ATK:2500 DEF:1700(galiba)
    DRAGON MASTER KNİGHT ATK:5000 DEF:5000

galibalarla işimiz olmaz kesin bi sonuç ver
  • emin olun ki exodia
  • mısır tanrı kartları ve exodia yoksa en iyi canavar megarock dragon.çünkü mezarlığındaki her kart için atak ve defencesi 700 puan alıo
  • severek söylemesemde tabikide (DaD) Dark Armed Dragon yu-gi-ohda çığır açıyor...

• bence Red Eye Black Dragon
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.