Şimdi Ara

YU-GI-OH un en iyi Canavarı hangisi?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
122.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zorc diye bir kart yok o sadece animede geçiyo yani o bir kart falan değil
  • Destiny Hero Plasma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güçlüsü man eater bug beyler + sonsuz defans tuzak karti ile süper bir güç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuz defans kartini bilmeyenler biri saldirinca defanstayken ölürse aktif oluupr elinden 1 kart veriyosun ve kapali defans modunda geliyor ve ozelligide aktif oluyor elinde kart kalmayana yada kendin isteğinle vermessen mezarliga gidiyor

• Yeni sezonlar dahil mi qnq ?

• the creator of light yani ışığın yaratıcısı mısır tanrı kartlarının birleşimi sonsuz güce sahip olan zorcu tek saldırıda yenmi tir yani gücü sonsuzdan ötehttps://www.youtube.com/watch?v=TiERlGXECb0 ondan sonra zorc ve levihatan ikisininde gücü sonsuz puanlılara bakarsak ra 4500 adaletin şovelyesimi ne şu atlantis şeyşi 5000 gücünde ama ra özel efekleriyle alır

yani 1.ışık yaratıcısı (haşa)
    2.zorc ve levihatan
    3.ra
    4.bilmem ne şovalyesi
    5.obelisk ve slifer

zorcu bilmeyenler exodia ya tek atıyor tanrı kartlarını yeniyor kısacası bu videohttps://www.youtube.com/watch?v=knUkwB1amys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotkey03 -- 29 Ocak 2017; 21:11:16 >

• Arkadaşlar neden kavga ediyorsunuz exodia sadece 3 mısır tanrısının birleşimi sonucu yokedilebilir. Bu durumda en güçlü kart TCGOL(3 mısır tanrısı birleşimi) dir. Fakat oyun açısından bu yaratığı oluşturmak çok zor olduğundan size Ra' nın üzerine kurulu bir deste öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Wizard -- 30 Ocak 2017; 1:34:22 >
  • Dark Wizard D kullanıcısına yanıt
    hocam acaba şakamı yapyoorsunuz isis mi her neyse o exodyadan daha güçlü 3 kart var dedi unutunuzmu o bolumu exodia obeliskin yanında çerez kalır şu gözle düşünün exodia için 5 kart gerekiyor obelis için 3 obelisk 3 kart feda edilip çağrılıyor iki kartı güçünü emerse gücü sonsuz olur hem tuzak kartları büyü vs işlemiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=BKTcorgMlrs
    bu arada hocam kaynak ben kaynağımı gösteriyorum kesin yu gi ohun 10 bölüm izleyip 4 . bolumde exodia vardı bak en güçlü o deyip bu mesajı yazdınız heralde ben 224 bolumu 2 kex bitirdim
  • WarkingTR kullanıcısına yanıt
    hocam istese kartı olabilir ama yazan arkadaş en güçlü kart deil canavar diyo
  • hotkey03 H kullanıcısına yanıt
    Anime saçmalıyor kardeşim türkiyede turnuvalarda en iyi deste benim Ra'nın kanatlı ejderi ve kader şovalyesine sahibim. 3 mısır tanrı kartı birleşince yenilmezdir bu arada exodia' ya tek atan kartlar var bilmem anlatabildimmi derdimi:)

• hotkey03 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biz burda animeyi tartışmıyoruz duello kartları bak aşağıdaki kartın orjinali bana ait yani istersen bir duello yapabiliriz. Beni exodia horatkhy falan kesmez geleceksen efso biseyle gel animeden alinti olmasin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Wizard -- 4 Şubat 2017; 2:14:5 >
  • En güçlü kart diye birşey yoktur.

Sacmalamayin deseydin desteğe kullananına ortamdaki destek trap ve Magic kartlara xyz sychron fusion pendulum kartlarına göre değişkenlik gösterir.

He en güçlü yu gi oh anime karakteri derseniz anlarım.

Onun cevabı da su;

Number : 100 Numereon Dragon

Yada

Zarc olabilir.

Animede en iyi oynuyor karakterler ise;

1-) Kaito (Kite)

2-) Astral

3-) Yusei

4-) Yuyo

5-) Yuma

6-) Atem

7-) Yugi Moto

8-) Jaden in rakibi (kimdi lan )

9-) Jaden Yuki

10-) Seto Kaiba /Jack Atlas

• ben1905 kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum dostum fakat yukarıya attığım ve gerçekten sahibi olduğum kader şovalyesi kartı ve 100 numereon ejderini karşılaştırırsan; ikisi de birbirine üstünlük sağlayamaz. Kullanım kolaylığı dersen kader şövalyesi sadece 3 tane özel(isimlerini unutuyorum sürekli) şövalyenin fedası ile çağrılıyor. Her bir şövalye için ise 2 kart fedası yapıyorsun(ettimi sana 9 kart). Bu açıdan 100 numereon ejderi daha avantajlı.

Sana katılıyorum dostum fakat yukarıya attığım ve gerçekten sahibi olduğum kader şovalyesi kartı ve 100 numereon ejderini karşılaştırırsan; ikisi de birbirine üstünlük sağlayamaz. Kullanım kolaylığı dersen kader şövalyesi sadece 3 tane özel(isimlerini unutuyorum sürekli) şövalyenin fedası ile çağrılıyor. Her bir şövalye için ise 2 kart fedası yapıyorsun(ettimi sana 9 kart). Bu açıdan 100 numereon ejderi daha avantajlı. Bu arada gerçek kartlardan oluşma bir desten varsa düello yapmak isterim. Türkiyede derecem vardır bilgilerinize.

Online de ygo pro san oynayabiliriz (lakin Mayıs tan sonra)

Animede evet üstünlük olmayabilir ....

Lakin gerçek YU Gİ OH ta bu iki kart in hiç önemi yok....

Ygo pro da bir Monarch deck yada kozmoz rahat alır bu tarz desteleri...

Keza galaxy deck ve blue eyes da aynı şekilde rahat alır

• Birde şu var numereon dragon yu gi oh u oluşturan varlık olarak geçiyor ....

Yani ANİME YE göre numereon dan guclusu olamaz ...

AMA TEKRAR DİYORUM GERÇEK YU Gİ OH TA BU KARTLAR HERHANGİ BİR ŞEKİLDE EN GÜÇLÜ OLAMAZ .....

GERÇEK YU Gİ OH TA EN GÜÇLÜ DİYE BİR KAVRAM YOKTUR

Dostum kader şövalyesinin efektini bilmediğin çok belli:). Ki oyunun ilk kuralı savaşçı türü yaratıklar ****rden daha üstündür. Kader Şövalyesinin efektini de işin içine katarsak şansım yaver giderse hiçbir şekilde yenilmem.

Istersen Power Of Chaos oynayalim istedigin karti kullanabilmen adina fakat beni kesinlikle yenemeyecegini söyleyeyim baştan:)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.