Şimdi Ara

Yuandano n101 2 almayı düsünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Crack211

quote:

Orijinalden alıntı: inferno1905

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bütçen varsa ramos w30 al bence. teknofarkta 499 tl

Malesef yok butcem cok fark varmıdır ?

fark şöyle n101 çinlilerin yaptığı Rockchip RK3066 adlı çift çekirdekli işlemciyi kullanıyor. ramos samsungun ürettiği s3te note 10.1 de kullanılan 4 çekirdekli işlemciyi kullanıyor. ayrıca ramosta 2 gb ram seçeneği de var. gpu olarak da 4 çekirdekli mali 400 kullanılmış. kısace ramos w30 bildiğin note 10.1 olmuş.. bence şuan en alınabilecek tablet ramostur.. ha bütçen yoksa n101 de iyi yani alanlar memnun

Smdi bende celiskiye dustum :)ilk kısımları okuyunca zorlyaym biraz butceyi dedim sonra son cumlede tereddüte dustum cıktımı peki ramos

ya kısaca şöyle ramos w30 özellik olarak n101den çok daha iyi. daha uzun ömrü var aralarında 150-200 tl gibi bir fark olsa derdimki bütçen yetmediği için al bitane n101 ama 90 tl farka kesinlikle değecektir.. teknofark 28 ekim 4 kasım arasında teslim edeceklerini söylüyor ne kadar doğru bilemiyorum

Ya problemli cıkarsa ? :) bence riske girmiyeym ama yinede kararsızım :) wifi sorunu hangi tablette olmustu hepsinde var mı ?

n101 de sorunlu çıkabilir. hatta gidip asus samsung sony alsan da sorunlu çıkabilir. elektronik cihaz sonuçta şans işi biraz. geçen asus tf300 konusuna girdim biton şikayet vardı:) wifi sorunu cubede vadı.. asus transformer primeda da vardı mesela wifi sorunu yanlış anlama illa çin malı al demiyorum bütçe varsa ben de kesinlikle bilindik markaları tavsiye ederim ama para yok işte

Haklısın para yok :) insallah sorun cıkmaz diyelim o zaman :)

valla benim de bütçem taş çatlasa yer yerinden oynasa ancak 500 olur o yüzden benim aklımda ramos w30 var ama ben ilk incelemeleri bekliyecem forumdan biçok kişi ramos w30 siparişi vermiş onlar alıp bi incelesin kafama yatarsa alırım

• bende w30 alırdım ama ben alırken çıkmadıydı siparişi de verdik artık n101 2 bekliyoruz.
  • Arıza cıkma ihtimali nedir acaba. Yanılmıyorssam cinde tabletlerin ilk versiyonlarının cogu sorunlu cıkıyormus ayrıca simdi teknofarka baktım opsiyonel olarak 2 gb o da +25 lira demek sizce degermi o kdr çin tableti sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crack211 -- 14 Ekim 2012; 8:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arıza cıkma ihtimali nedir acaba. Yanılmıyorssam cinde tabletlerin ilk versiyonlarının cogu sorunlu cıkıyormus ayrıca simdi teknofarka baktım opsiyonel olarak 2 gb o da +25 lira demek sizce degermi o kdr çin tableti sonucta

Dostum çin tableti sonucta demek ne alaka. asusa gir cin tabletleri kadar yzı var aldıgın şey 500 600tl lik şey 25 tl neki. 2gb ram de androidlerde gerekli oluyormus. Çin tableti sonucta yazıp kucumseme alacagın yerde 2yıl garantin var cin degil africa tableti olsa asusdan bi farkı yok garanti olduktan sonra.ve özellikleri performansı senin iyi bildigin cogu markanın üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Arıza cıkma ihtimali nedir acaba. Yanılmıyorssam cinde tabletlerin ilk versiyonlarının cogu sorunlu cıkıyormus ayrıca simdi teknofarka baktım opsiyonel olarak 2 gb o da +25 lira demek sizce degermi o kdr çin tableti sonucta

Dostum çin tableti sonucta demek ne alaka. asusa gir cin tabletleri kadar yzı var aldıgın şey 500 600tl lik şey 25 tl neki. 2gb ram de androidlerde gerekli oluyormus. Çin tableti sonucta yazıp kucumseme alacagın yerde 2yıl garantin var cin degil africa tableti olsa asusdan bi farkı yok garanti olduktan sonra.ve özellikleri performansı senin iyi bildigin cogu markanın üstünde.

Ben performansına bisey demiyorum arıza olarak goz onundeki markalarmı daha cok arıza cıkarıyor yoksa çin markalarımı ? Yanlıs anlama kucumsemiyorum pek bilgimde yok zaten yanlısda biliyor olabilirim

• quote:

quote:

quote:

Ben performansına bisey demiyorum arıza olarak goz onundeki markalarmı daha cok arıza cıkarıyor yoksa çin markalarımı ? Yanlıs anlama kucumsemiyorum pek bilgimde yok zaten yanlısda biliyor olabilirim

aynı tabi çin diyince 1000lerce ceşit var elbette problem daha fazla ipad belli asus belli 3-5tane alet cıkarıyorlar.Çinli yazdıgınız zaman 100lerce model var hepsinde ayrı sorunlar cıkması dogal :) zaten ilk cikar 1 haftaya belli olur birşey varmı yokmu daha sonrada alırısn

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynı tabi çin diyince 1000lerce ceşit var elbette problem daha fazla ipad belli asus belli 3-5tane alet cıkarıyorlar.Çinli yazdıgınız zaman 100lerce model var hepsinde ayrı sorunlar cıkması dogal :) zaten ilk cikar 1 haftaya belli olur birşey varmı yokmu daha sonrada alırısn

İste sorunda orda beklemek istemiyorum acıkcası ben bu konularda cok sabırsızımdır :)

• beklemek istemeyen alsın n101 2 :D. Ama ben 1 ay beklemeyi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

beklemek istemeyen alsın n101 2 :D. Ama ben 1 ay beklemeyi öneririm.

Teknofarka mail attım ne zaman elime ulasır diye eger aralarında pek bir fark olmazsa ce butcemi ayarlayabilirsem alacam w30u tabi birde sorun cıkar mı vcıkmazmı diye dusunutorum. Kumar oynuyoruz sanki riske bak :)

• Arkadaslar onda v971 nasıldır ?

• quote:

Arkadaslar onda v971 nasıldır ?

n101-2 onda v971den daha iyidir.. teknofarkta sanei n10 var ona da bakabilirsin o da 4 çekirdekli bi tablet. ama işlemcisi bildiğim kadarıyla n101deki gibi çinlilere ait
  • quote:

quote:

n101-2 onda v971den daha iyidir.. teknofarkta sanei n10 var ona da bakabilirsin o da 4 çekirdekli bi tablet. ama işlemcisi bildiğim kadarıyla n101deki gibi çinlilere ait

Peki onda parcalarını kendi üretiyormus o konu hakkında ne dusunuyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Peki onda parcalarını kendi üretiyormus o konu hakkında ne dusunuyorsunuz

valla kendileri üretiyor mu bilmiyorum. benim forumda gördüğüm kadarıyla çinli tabletlerde herkes genelde ainol ve onda tabletlerden memnun..

• quote:

quote:

beklemek istemeyen alsın n101 2 :D. Ama ben 1 ay beklemeyi öneririm.

Teknofarka mail attım ne zaman elime ulasır diye eger aralarında pek bir fark olmazsa ce butcemi ayarlayabilirsem alacam w30u tabi birde sorun cıkar mı vcıkmazmı diye dusunutorum. Kumar oynuyoruz sanki riske bak :)

1 ay beklemeden kastım tablet bir kullanıcılara ulaşsın ondan sonra almak daha iyi olur demek istemem. Kronik sorunu varsa belli olur zaten.
  • Ya ben hic riske girmeden n101 istiyim diyorum ne diyorsunuz

• quote:

Ya ben hic riske girmeden n101 istiyim diyorum ne diyorsunuz

vallahi hangisi içinde siniyorsa onu al n101 de olabilir onda da olabilir ramos da olabilir.. kafana yatanı al bence
  • n101 in ekranı daha iyi gibi geldi bana. video incelemelere dayanarak söylüyorum. Daha iyi derken renk canlılığı ve hassasiyet olarak diyorum. 1 yada 2 haftaya gelime ulaşacak inşallah o zaman daha detaylı ve kendimden emin konuşabilirim. İstersen bekle :d. al yada alma derim.
  • quote:

n101 in ekranı daha iyi gibi geldi bana. video incelemelere dayanarak söylüyorum. Daha iyi derken renk canlılığı ve hassasiyet olarak diyorum. 1 yada 2 haftaya gelime ulaşacak inşallah o zaman daha detaylı ve kendimden emin konuşabilirim. İstersen bekle :d. al yada alma derim.

Teknofarktaki yetkiliden mesaj aldım sorunlu ürün cıkma ihtimalinin cok dusuk bi ihtimal oldugunu soyluyor bende biraz kaydım acıkcası

• ben de n101 ve ramos w30 arasında kaldım. n101 202$, w30 264$, sırf bi işlemci için de 60 dolar fazla vermek istemedim, çift çekirdekli işlemcinin de yeterli olacağını düşünüyorum. bir diğer konuda pilleri, n101 de 7200mAh varken w30 da 5400mAh var, bu da bence ciddi bir fark.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.