Şimdi Ara

YUGIOH ARŞİV(sürekli güncellenecektir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla kaıba corbun orjinel sitesi vardı hala nerde bilmiorm
  • up
  • PAYLASIM ICIN SAOL emeğine sağlık yugıoh sever543
  • görevimiz ama unutma ki paylaşımlar benim deil sizin ben sadece onları bir araya getirdim yararlı olan herşeyi koycam gözümden kaçabilir siz yinede söleyin
  • YU-Gİ-OH POWER OF CHAOS YUGİ THE DESTİNY oyununu localden bilgisayara karşı çok oynadım ve bütün desteğide açamayı başardım ayrıca yugi-ohonline.net te de 10-15 tane hesap acip kredilerimin hepsini tüketmişimdir. Ve bütün maçlarımı da kazandım. Bu oyunu çok seviyorum. Ama free olarak online oynamanın yolunu bilmiyorum. Arkadaş link vermiş orda resimli anlatım yapılmış sanırım ama nedense bende resimler açılmıyor. Bir de bu oyunun bir sürü sürümü var sanırım online duel yapabilmek için hangisini indirmek ve kullanmak gerekiyor. Eğer bu konularda yardımcı olursanız ben bu oyunda herkesi yenebiliceğimi düşünüyorum o kadar iddaliyim. Ama birisi yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca linkler gitmiş hic birini çekemedim. Kaibayi indirdim ondada install.exe yi calistirince hata veriyor acaba birisi şu oyunu upload edebilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 30 Ağustos 2007; 17:07:46 >
  • ya arkadaşlar biri bana kart stabilrmi deck ben mesaj içtım adı:bu kartlar kmide var diye oraya girin benim istediğim kartlar orada bulunmakta lütfen bi göz atın msn adresim:geceler_uzun_@msn.com

• tekrar saol
    bu arada yine resimler gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcan-28

ya arkadaşlar biri bana kart stabilrmi deck ben mesaj içtım adı:bu kartlar kmide var diye oraya girin benim istediğim kartlar orada bulunmakta lütfen bi göz atın msn adresim:geceler_uzun_@msn.com

NE kartı satıcaklar anlamadım. Zaten bütün desteyi acabiliyorsun.

• nereden alcam ayıotur sorması ben ordu/ünyeliyim burad asahte kart bile satılmıo bilp bilmeden de konuşma tmm mı
  • ARKADASLAR NRTWORK YU-Gİ-OH OYNANIYO BİLEN VARMI BULAMADIMDA

• bende yu-gi-oh power of chaos kaiba var 20 kez caibayı yendim
  • Arşiv "SIk Kullanılar"da
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.