bence çok güzel bir oyunu herkesin denemesini dilerim oyundaki kendi kartlarını yaratma özelliği oyuna ayrı bir değer vermiş
süper bi paylaşım olmuş emeği geçenlerin klavyesine sağlık hamachi'yi bir türlü anlamamıştım sonunda hamachiden oynayacağım
Millet Yu-Gi-Oh! bölümünün sesini duyurmak için bi imza hazırladım hepinizin kullanmasını bekliyorum amacımız konunun kapatılmasını önlemek. [center][image]https://store.donanimhaber.com/66/ad/9a/66ad9af4578a543c185124ee31779170.jpg[/image] [link=http://forum.donanimhaber.com/forumid_424/tt.htm][b][color=red]DH - Yu-Gi-Oh! Bölümü[/color][/b][/link][/center] DH - Yu-Gi-Oh! Bölümü
quote:Orjinalden alıntı: HumaNSLayeR saol ama kota dolu bisi yapamıom Arkadaşım kota sorunun varsa dh'ye girme. Çok götürüyor çünkü.
quote:Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero mr_trainer ...:::Kendi Yaptığınız Kartlar:::... v_arif_v ------>***YUGİOH KART AÇIKLAMALARI***<------- RaisliN(Eski adıyla Lucario) Yugioh'un Tüm Bölümleri Ve Bilgiler YUGİOH GXTEKİ LANETLİ KARTLAR VE BİLGİLERİ Sıkça Sorulan Sorular Ve Cevapları Yugioh'ta Savaşla İlgili Herşey Yugioh'taki Karakterlerin Desteleri yugıoh sever543 Yugioh Rehber duello kralı Yugioh Power Of Chaos Yugi The Destiny Download YU-GI-OH GX TAG FORCE DOWNLOAD HAMACHI PROGRAMI HAKKINDA HERŞEY BURDA 2 PLAYER NASIL YAPILIYOR Bu siteye resim koymak için adres burası FFT-Burak Yu-gi-oh power of chaos GOLDEN EDITION Yugioh Duel Monsters PC MaNia© YU-Gİ-OH Joey The Passion 4EveRULtrAsLaN Joey the passion --REKOR-- dark_flame Yu-Gi-Oh GX Spirit Caller (Oyun Tanıtımı) *Güncel* ToTTalliTy Yugioh GBA Oyunları Yu-Gi-Oh!! 3 ds 1 xbox(resimleri) Ve İki Üç Bilgi Duel Diskler Ve Nerde Satıldıkları Yu-Gi-Oh!! türkçe bölümleri _fOrBiEd GX Karakterler(wersiyon 2.0 resimli) Slifer Sizin Yugioh Desteleriniz Kart Satışları Bölümü PyramidCardShop Her Türlü Orjinal Kartı Alabileceğiniz Yer Yardımcı Yugioh Siteleri Ve Linkleri Yu-Gi-Oh!! Türk Vikipedi/Yugioh Duelloya Varmısın Yugioh İzle,Karakterler,AMV Güncel bilgi için teşekkürler Eddie Guerrero
quote:Orijinalden alıntı: Blue Dragon 1 yıldır güncellenmiyor İlginç. Yugioh bölümü ölmüş sanırım. Evet, Blue Dragon öldü malesef.
quote:Orijinalden alıntı: MavimsiDünya hiç kimsenin oynamadığı oyun neden bölümü oluyor oynayanlar var