Şimdi Ara

------>***YUGİOH KART AÇIKLAMALARI***<-------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
353.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 19 Mart 2014; 21:08:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YUGİOH KARTLARI TÜRKÇE AÇIKLAMALI

YUGİOH kartları, dünyanın en popüler koleksiyon kart oyunlarından biridir. Oyun, çeşitli efektlere ve özelliklere sahip yüzlerce karttan oluşur. Her kart, oyuncuların birbirleriyle savaşmasına ve birbirlerinin can puanlarını azaltmasına olanak tanır.

YUGİOH KARTLARININ TÜRKÇE AÇIKLAMALARI

YUGİOH kartlarının Türkçe açıklamalarına ulaşmak istiyorsanız, çeşitli kaynakları kullanabilirsiniz. Bunlardan biri, YUGİOH TÜRKÇE KART ARŞİVİ'dir. Bu arşiv, Türkçe olarak açıklanmış binlerce YUGİOH kartını içerir.

Diğer bir seçenek ise YUGİOH DUEL LINKS TÜRKÇE KART AÇIKLAMALARI'dır. Bu kaynak, özellikle YUGİOH DUEL LINKS oyunundaki kartların Türkçe açıklamalarını sağlar.

YUGİOH KARTLARININ TÜRKÇE AÇIKLAMALARINI KULLANMA

YUGİOH kartlarının Türkçe açıklamalarını kullanarak, kartların nasıl çalıştığını ve oyunda nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz. Bu açıklamalar, oyunun kurallarını anlamanıza ve daha iyi bir oyuncu olmanıza da yardımcı olacaktır.

YUGİOH kartlarının Türkçe açıklamalarına ulaşmak çok kolaydır. Yukarıda belirtilen kaynakları kullanarak, aradığınız tüm bilgilere erişebilirsiniz. Bu açıklamaları kullanarak oyununuzu geliştirebilir ve rakiplerinize karşı avantaj elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • man eater bug ve hane hane yi de yazabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: v_arif_v

Acelem var diğerlerini sonra açıklayacağım

Acelem var diğerlerini sonra açıklayacağım demiş görmüyon mu
  • hane hane yi ben biliom manyak bi kart mutlaka bulundurun

açıklıyım:hane hane yi oynadığınızda rakip kartlarından bir canavarı kontrolünüze alabilirsiniz(pozisyonuna bakılmaksızın)
  • Bari Man Eater Bug'uda ben açıklayaym:

Man Eater Bug: Bu kartı eğer sahaya kapalı durumda getrirseniz ve eğer siz kendniz birdahaki tur açarsanız veya rakip taraf kart kapalı ken yaratığa saldırırsa o yaratık Man Eater Bug'la beraber Mezarlığa gider

Bu kart her zaman destenizin başlarınızda olsun çünkü Joeyle duello yaparken benim çok işime Yarıyor ve sanırım sizinde şinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Voldemort -- 18 Nisan 2007; 17:56:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cano0_tr

quote:

Orjinalden alıntı: v_arif_v

Acelem var diğerlerini sonra açıklayacağım

Acelem var diğerlerini sonra açıklayacağım demiş görmüyon mu

Senin Derdin Ne yavrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 18 Nisan 2007; 18:26:41 >
  • bi kartta benden

Bu kartın 600 ATK 200 DEF puanı vardır.Fakat elinizdeki her kart için + 300 ATK ve DEF puanı kazanır.En fazla 2700 ATK ve 2300 DEF puanı olabilir çünkü elinizde en fazla 7 kart bulunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goku Raku

bi kartta benden

Bu kartın 600 ATK 200 DEF puanı vardır.Fakat elinizdeki her kart için + 300 ATK ve DEF puanı kazanır.En fazla 2700 ATK ve 2300 DEF puanı olabilir çünkü elinizde en fazla 7 kart bulunur

güzelmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ulTRman

quote:

bi kartta benden

güzelmiş

yanına birde mage power ve united we stand süper bir böcük olur

• arkadasım çok süper çalısma bütün kartları yapmanı bekleriz üst konu olsun bu bence
  • bide dark magichanı yaparmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXDaBbExXx

bide dark magichanı yaparmısın

Dark Magichan ın joey oyununda herhangi bir zel yeteneği yok
  • istediğiniz kartları söyleyin yaparız biz arifle onu her nekadar tanımasamda
  • quote:

istediğiniz kartları söyleyin yaparız biz arifle onu her nekadar tanımasamda

sen beğendiğin kkartları koy ben eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 20 Nisan 2007; 0:33:27 >
  • 3 mısır kartıyla firstr zauberer midi needi( exodya ) nerde?
  • arif penguin soldıer i koy oda kapalı koyup ona saldırdıkları zaman rakibin sahada olan bütün canavarlarını tekrar eline yolluo
  • http://www.yugiohturk.com/forum/viewtopic.php?t=63&start=0

Yukarıdaki adreste bir sürü kartın Türkçe açıklaması var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher_berkE

3 mısır kartıyla firstr zauberer midi needi( exodya ) nerde?

onları bilmeyenin Allah canını alsın (töbe töbe) yakında koyarım

belki

• quote:

istediğiniz kartları söyleyin yaparız biz arifle onu her nekadar tanımasamda

madem öyle ,
    ben türkçe kartlarımdandan birinde "yeryıldızdan kılıçadam" diye bi kart var.açıklamasında bi özel yeteneği olduğunu söylüo.ama özel yeteneği yazmamış.ben bu kartın özel yeteneğini öğrenmek istiyorum
    cevabınızı bekliyorum...

• ben de bir kartı açıklayayım. kendime göre düzenledim isterseniz siz kafanıza göre bir düzenleme yapabilirsiniz...

VWXYZ-Dragon Catapult Cannon
    Machine/ Effect / Fusion , ATK 3000 / DEF 2800
    "VW-Tiger Catapult" + "XYZ-Dragon Cannon"
    Saldırdığı kartın pozisyonunu kendisi (kartı oynayan) belirler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.