salak mısın dememin nedeni garip bi cevap gelmesi sadece türkçe bildiğimden bi anlam veremedim
ve sen de baya havalanmışın galiba ayrıca ygotürkte battle cityde overduelist ya da pojoda takılmıyorsan nerden öğrendin bu ygoyu burdan mı
quote:
Orjinalden alıntı: Jungle Boogie
quote:
Orjinalden alıntı: jo_be
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: King Ozan
tabikide yusei(yusuf xD) uyuyoda yusei>>>yusuf :D
çok "facia"sın ya :D
Hacu naber
Bu arada şu forumda yugioh oynamayı bilen nadide insanlardan biriyim. Çoğu kişi mesaj atıyo sadece, gerçi ne dedikleri bile anlaşılmıyo ama. Acaba o kişiler bir kerede olsa oyunu pc ye kurup oynadılar mı?
Sen yugioh oynamayı mı biliyorsun!? Ozan nediyo bu D: ygotürkte nikin ne?
Şu forumda ilk kez küfür etmek istedim gerçekten. Herkese artistlik yapıp salak mısın diyorsun. Ama bence salağın kralı sensin düşün bak bunu. Genelleme tarzına bilmem napiyim emi ben senin! Yugioh bilen herkesin ygotürk'demi olması lazım? Böyle düşünürsek eğer: Matematik sınavından 100 aldın mı? Evet aldım. İstanbulda nerde oturuyosun? gibi. Ygotürk te takılmıyorum ama sana meydan okuyorum. Bilgisayarım yavaş olduğu için kdvcs yi yükleyemedim. Sen şimdi dalgada geçersin değil mi benim zeki arkadaşım? Seviyeni biraz yükselt gel beraber maç yapalım. Yenilecek olsam bile bu kadar seviyeni düşürecek kadar iyi olup olmadığını merak ettim doğrusu. Gece fitil etti adam beni işe bak.
Beni anlayan birsi çıktı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: jo_be
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: King Ozan
tabikide yusei(yusuf xD) uyuyoda yusei>>>yusuf :D
çok "facia"sın ya :D
Hacu naber
Bu arada şu forumda yugioh oynamayı bilen nadide insanlardan biriyim. Çoğu kişi mesaj atıyo sadece, gerçi ne dedikleri bile anlaşılmıyo ama. Acaba o kişiler bir kerede olsa oyunu pc ye kurup oynadılar mı?
Sen yugioh oynamayı mı biliyorsun!? Ozan nediyo bu D: ygotürkte nikin ne?
Şu forumda ilk kez küfür etmek istedim gerçekten. Herkese artistlik yapıp salak mısın diyorsun. Ama bence salağın kralı sensin düşün bak bunu. Genelleme tarzına bilmem napiyim emi ben senin! Yugioh bilen herkesin ygotürk'demi olması lazım? Böyle düşünürsek eğer: Matematik sınavından 100 aldın mı? Evet aldım. İstanbulda nerde oturuyosun? gibi. Ygotürk te takılmıyorum ama sana meydan okuyorum. Bilgisayarım yavaş olduğu için kdvcs yi yükleyemedim. Sen şimdi dalgada geçersin değil mi benim zeki arkadaşım? Seviyeni biraz yükselt gel beraber maç yapalım. Yenilecek olsam bile bu kadar seviyeni düşürecek kadar iyi olup olmadığını merak ettim doğrusu. Gece fitil etti adam beni işe bak.
güzel ve yerinde bi laftı arkandayım
Ne sanıyorsunuz kendinizi,Ygo'yu İnternet üzerinden oynanan bir oyun sanan bir sitenin oyuncuları olarak.Kc yoksa Gko var.Oradan oynayın madem.
Sessiz-Kontrol
vay jungle naber ya bi ara hamachiye girde joeypc kapişalim:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme