Bende varım da 3 kişi olmaz pokeburnu falan cağırın
Geldim Hadi tekrar canlandıralım. Oyunu öğretme kısmını bana bırak
Peh
quote:
Orijinalden alıntı: MerTurgoN
Peh
Post kasma yeri olmuş bura adminlere söyliyelimde yu-gi-oh değil post kasma yapsınlar...
quote:
Orijinalden alıntı: batu578
quote:
Peh
Post kasma yeri olmuş bura adminlere söyliyelimde yu-gi-oh değil post kasma yapsınlar...
Herkes 10 yaşında çocuk olmuyor ki post kasmak amacıyla foruma üye olsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: batu578
quote:
Peh
Herkes 10 yaşında çocuk olmuyor ki post kasmak amacıyla foruma üye olsun
Doğru söylüyorsun sadece sen öylesin
1 ay önce bende bi kaç post kasmıştım buradan. tabi senin konu dışı bölümünde yazdığın yazıyı görünce şaka amaçlı yapmıştım
Sanane nickimden?İstersem batuXdZaaa koyarım bu kimseyi ilgilendirmez
quote:
Orijinalden alıntı: ozguneren
Post kas süpersin.
Burası öldü kimsenin haberi yok sanırım. Yenidende doğmaz bu bölüm. Yanlız sağlam bir oyun çıkar online bir biçimde oynayabileceğimiz, işte o zaman hayata dönebilir. Yoksa jtp falan çok eskide kaldı. Turnuva filan oyun üzerinden olmalı artık. JTP vb oyunlarla bu bölüm canlanmaz.
BENDE YENİ ÜYEYİM AMA YU-Gİ-OH U SEVERİM VE BİLİRİM JTP DE OYNADIM BENDE KATILABİLİRİM
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
Burası öldü kimsenin haberi yok sanırım. Yenidende doğmaz bu bölüm. Yanlız sağlam bir oyun çıkar online bir biçimde oynayabileceğimiz, işte o zaman hayata dönebilir. Yoksa jtp falan çok eskide kaldı. Turnuva filan oyun üzerinden olmalı artık. JTP vb oyunlarla bu bölüm canlanmaz.
Turnuva açtım.Bir denemek lazım
haydi arkadaşlar turnuvaya
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme