Şimdi Ara

YUGİOH YARDIMCI KAYNAKLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • king_atemu'YU KİM SEVMİYOSA BANA CEVAP YAZSIN

• king_atemu

kendini bişeymi sanıyosun erkeksen gel benimle düello yap aslında beni kimse yenemez
  • sakın olun ama king haklı abi biri gidiom dimiş 100 kere z-azarladınızkimse kartlardan konuşmuo milleti azarlıo ne bu kardeşler bi de yardımdan anlayınvyugiohtürk sadece yugioh için donanım bbirsürü şey kAPSIO
  • BANA KATILAN KATILIR BEN KARIŞMIYOM.AMA king_atemu'YU SEVEN SEVER BENİMKİ GİBİ SEVMEYEN SEVMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slifer sky dragon -- 18 Mart 2008; 7:58:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamialper

sakın olun ama king haklı abi biri gidiom dimiş 100 kere z-azarladınızkimse kartlardan konuşmuo milleti azarlıo ne bu kardeşler bi de yardımdan anlayınvyugiohtürk sadece yugioh için donanım bbirsürü şey kAPSIO

O DA BİZE BEN BUNU BİLİYOM SEN BUNU BİLMİYON DİYE HAVA ATMASIN O ZAMAN YUGİOH TÜRK'DEKİLER DAHA BİLGİLİ DİYE HAVA ATMASIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slifer sky dragon -- 18 Mart 2008; 8:02:49 >
  • konunun adını floop vadisi olarak değiştirelim king_atemu,
    çok flop yapıyosun ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaden_yuki

konunun adını floop vadisi olarak değiştirelim king_atemu,
    çok flop yapıyosun ama

jaden iyi laf dı
  • up
  • up
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_atemu

slm bu sitedeki arklar bu siteye yugiohturkden geldim size bişiler oğretmek için (kabalık olmasın ama bu sitede yugioh hakkında ii bilgiye sahip cok az kişi var, ancak bole acıklaabilirim)kartlar hakkında bilgi vs İŞTE BU KURAL KİTAPCIĞI:

http://forum.yugiohturk.com/viewtopic.php?t=9862

geldin ama sanırım kuralları bilmiyosun ard arda önemli bişey olmadan mesaj yazılmaz yane floop yapılmaz

KART ARŞİVİ:

http://kartarsivi.yugiohturk.com/index.php/Ana_Sayfa

YASAKLI SINIRLI KART LİSTESİ:

http://entertainment.upperdeck.com/yugioh/en/gameplay/forbidden/default.aspx

SAHTE KARTLARI GERCEKLERDEN AYIRT ETME KLAVUZU:

http://forum.yugiohturk.com/viewtopic.php?t=5404

yugioh kart mağzası:

magaza.yugiohturk.com

REKLAM VERMEK İÇİN YAPMIORUM SİZE KATKI SAĞLAMAYA CALIŞIYORUM

• Belki Yu-Gi-Oh'un bazı kurallarını senden daha iyi bilmeyenler olabilir ama şunu unutma ki bizim görünüşe göre senden daha iyi bildiğimiz birkaç şey var

Alçakgönüllülük

Saygı

ve bu mesajı yazdığına göre en önemlisi ZEKA
  • cevap yazmıyım diyom ama yazacam daha dark magicianı gerçek sana eziklere ne diyim!Allahımın ezik dhlileri maha vsaliyuclar sizin gibi aptal görmedimsalaklar.malsınız
  • minnosh un yine motoru kaynadı yaws
  • yugioh 3. yeni sezona başladı burdakiler hala ilk yugioh sezonundan konuşuyorlar (:
    yugioh bitti gx başladı gx bitti 5d's başladı ama tek bir ilerleme yok
  • Reklam yaptığın belli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyramidCardShop

yugioh 3. yeni sezona başladı burdakiler hala ilk yugioh sezonundan konuşuyorlar (:
    yugioh bitti gx başladı gx bitti 5d's başladı ama tek bir ilerleme yok

ama jojo da yugioh shadow realm i veriyolar
  • @Slifer The Sky Dragon
    Yaşınız kaç beyefendi?
    6 mı?
    Doğru düzgün yazamıyorsunuz, mantıklı cümleler kuramıyorsunuz, smile paneline abanabildiğiniz kadar abanıyorsunuz.
    Sadece tartışmalara giriyor yugioh hakkında birşeyler öğrenmeye çabalamamakla kalmayıp, yanlış çevirilere maruz kalmış aptal çizgi filmlerden öğrendiğiniz saçma sapan şeyleri millete satıyorsunuz.
    Donanımhaber'in aşağılanmasına neden olan kişiler sizin gibi kişiler.
    Donanımhaber'in aşağılanmamasını istiyorsanız milletle tartışmayı bırakıp üyeliğinizi silin bence.

Ayrıca king_atemu sizinle ciddi bir şekilde muhattap olduğundan o arkadaşında çok şey bildiğinden şüphem var şu an...
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_atemu

up

king atemu bu ne flood vede post kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B1F4F0A6B -- 17 Haziran 2008; 21:41:38 >
  • evt 5 d's basladı hala yok kaiba yok yugi benim haberim var ama izleyemiom
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.