Istırapdan dan oldugunu nerden biliyorusun ? ekran klavyesi ile girsem_
Sevindim
quote:
Orjinalden alıntı: serdarx
ARKADAŞLAR CZ COMBO İSTRAPDAN GİRİPTE SOYULAN VRA MI BEN SOYULDUM ADAM GOREV İTEMLERİNİ BİLE COPE SALLAMIŞ ALAMDIGI TRİNAYI BİLE YUH OLSUN EGER YAPAN OKUYORSA SENİN ....................................................? TIKAYIM
Yanılma! Hilaladam'a laf yok! (Ona zaten birşey dememişsin ama yanılma lütfen!) Sen direk ExB*Lgi'den indirmemişsindir!..
o deilde bu adam benim oyundaki nickimle foruma üye olmuş bu arada geçmiş olsun
ISTIRAP ta bi sorun yok. Ama czcombo ya tikladiginiz anda bilgisayariniza bir keylogger kuruluyor. Blazing Percect Keylogger. adı da bu :) Ben eziq bi charla test edeyim dedim. Sonuc bu. CZCOMBO ya tiklamadan önce 2 defa düsünün :)
quote:
Orjinalden alıntı: r3v3ng3L0rd
ISTIRAP ta bi sorun yok. Ama czcombo ya tikladiginiz anda bilgisayariniza bir keylogger kuruluyor. Blazing Percect Keylogger. adı da bu :) Ben eziq bi charla test edeyim dedim. Sonuc bu. CZCOMBO ya tiklamadan önce 2 defa düsünün :)
aslında o da keylegger degil. sadece czkombodaki klavye macrosu için.
onlarca charımla girdim charımdada gorev itemi yokdu + 8 dual shard +8 chitin set iron set dual rol dual re wardı daha hıc bır zmn askıda bıle kalmadı ındırdıgın dosyalarda trojen vb wardır mılletı gunahını alma !
Hala niye ıstırap kullanıyosunuz anlamıyorum oyun düzeldi xtrap geliyo start geliyo...
beyler ben hileliadamın bi bu huyunu seviyorum bence asla adam soymuyor soyarsada oyle +8 cleaverli falan adamları soymuyor digerleri gibi gidip +8 shardları adamları soyuyor bence turklerin %80 i ıstrapla giriyo niye soyulmuyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme