Şimdi Ara

YUH BAŞKA NE DİYEYİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Istırapdan dan oldugunu nerden biliyorusun ?
    ekran klavyesi ile girsem_
  • Sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarx

ARKADAŞLAR CZ COMBO İSTRAPDAN GİRİPTE SOYULAN VRA MI BEN SOYULDUM ADAM GOREV İTEMLERİNİ BİLE COPE SALLAMIŞ ALAMDIGI TRİNAYI BİLE YUH OLSUN EGER YAPAN OKUYORSA SENİN ....................................................? TIKAYIM

Yanılma!
    Hilaladam'a laf yok! (Ona zaten birşey dememişsin ama yanılma lütfen!)
    Sen direk ExB*Lgi'den indirmemişsindir!..
  • o deilde bu adam benim oyundaki nickimle foruma üye olmuş
    bu arada geçmiş olsun
  • ISTIRAP ta bi sorun yok. Ama czcombo ya tikladiginiz anda bilgisayariniza bir keylogger kuruluyor. Blazing Percect Keylogger. adı da bu :) Ben eziq bi charla test edeyim dedim. Sonuc bu. CZCOMBO ya tiklamadan önce 2 defa düsünün :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: r3v3ng3L0rd

ISTIRAP ta bi sorun yok. Ama czcombo ya tikladiginiz anda bilgisayariniza bir keylogger kuruluyor. Blazing Percect Keylogger. adı da bu :) Ben eziq bi charla test edeyim dedim. Sonuc bu. CZCOMBO ya tiklamadan önce 2 defa düsünün :)

aslında o da keylegger degil.
    sadece czkombodaki klavye macrosu için.
  • onlarca charımla girdim charımdada gorev itemi yokdu + 8 dual shard +8 chitin set iron set dual rol dual re wardı daha hıc bır zmn askıda bıle kalmadı ındırdıgın dosyalarda trojen vb wardır mılletı gunahını alma !
  • Hala niye ıstırap kullanıyosunuz anlamıyorum oyun düzeldi xtrap geliyo start geliyo...
  • beyler ben hileliadamın bi bu huyunu seviyorum bence asla adam soymuyor soyarsada oyle +8 cleaverli falan adamları soymuyor digerleri gibi gidip +8 shardları adamları soyuyor bence turklerin %80 i ıstrapla giriyo niye soyulmuyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.