Şimdi Ara

yuhh be yuhhh..ramazan ayının ilk günü(!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Jeremiah ColdFire

ZEVKSİZ SİKİŞİN MAHSULLERİ BUNLAR.
    Kesin Ermeni tohumudur.

of mükemmel ya şöyle bi hayal ettimde öldürdün beni

bu arada ben ne müslümanım ne hıristiyan ne yahudi ne ws.ws. yinede rahatsız oldum..
    böyle,insanların inançlarına saygısız ibişler cidden sinirimi bozuyo..ya kardeşim inanmıyosan inanma sana zorla inan diyen yok ! ama başkasınada çamurunu bulaştırma yahu hayret bişey..böylelerini takmıcaksınız abi sinir olmaya değmez..archerxx in dediği bi noktayada katılıyorum aslında bunlarada bu kadar kızmamak lazım..bazı gerici zihniyetteki insanlar tüm dünya ya yanlış tanıtıyo islamı..e ordada onların içinde de o tür insanlar olup böyle gösterince bunlarda napsınlar öyle sanıyolar haliyle..biçok yabancıyla tanıştım oyunda türk üm diyorum adamlar patlıyolar oha ne güzel ya çok sewerim hede hödö diye..böyleleride war..tıpkı bizim içimizde olduğu gibi..aha bu hıristiyan ölsün bu diyenler yok değil...ben kendimden biliyorum müslüman değilim diye ne tepkiler gördüğümü gülüp geçmek istiyorum ama sinirini bozuyo insanın..o yüzden neymiş EĞİTİM ŞART

• Geçen gece Tibette yazdı birisi böyle şeyler globalde.Sonra defalarca özür diledi yine globalde.Tüm müslümanlardan ve Türklerden özür dilerim diye :) Server ağzına kadar Türk dolu,adamı kaç defa kestilerse artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeremiah ColdFire

ZEVKSİZ SİKİŞİN MAHSULLERİ BUNLAR.
    Kesin Ermeni tohumudur.

öldüm gülmekten süper di

• Kılavuzu Papa Olanın ağzıda böyle oluyo işte........ Ben burda ona ne kadar kufur etsemde şerefsiz gene şerefsiz adamı oyundan soğutuyolar adi insanalar bunlar.......Pm atmayıda kapatamıyozki Joymax saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseolkun -- 25 Eylül 2006; 3:16:17 >
  • Delirecem aynısı alpste benim başıma geldi bu gece sahur wakti yanlız bu şerefsizler türklere küfür etmekle kalmayıp müslümanlara gectiler kontak attı önce sewiyeli cewap weriyordum sonra kaliteden taviz vermeye başladım özgeçmişlerinden girdim yakın geleceklerinden çıktım.İşin kötü tarafı satılacak itemler war global kalmadı adamlaara cewap werecem diye alps te isimlerini de vermekten çekinmiyorum bu ahlaksız inançsız insanlık müsvettelerinin başta vanz_ca sonra Emperor bi de tru_killaz 64 üstü 70 arası adamlar ama onlara o serwerı dar edecem hatta kötü planlarım war bir iki tane ege üniwersitesi bilgisayar programcılığında okuyan arkadasla temasa gecmem lazım önce

• Bunlara diyecek birşey bulamıyorum değiştirilmiş kitapları, Anlayışsız bağnaz zihinleri ile kalkıp Müslümanlığa küfrediyolar. Bir dine sövmek ne demektir ya. Sen direk Allah'ın Yolladığı kitaba bu kadar insanı inancına sövmüş oluyosun böylece. Ne diyim guild penceresine yazdığımı tekrarlıyor ve Allah'tan bulsun diyorum. Ama karşıma çıksa Allah yarattı demem ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim bu ve bunun gibi şerefsizlerin
  • ya işte çekemeyince bizi KO da da aynı hepsi ezik bişe yapamayınca küfürde arıyolar bişeyleri. çoğü türk ingilizce bilmiyo sanıyo bunlar bilem çıkıncada aman özür babam özür hem KO2da hem SRO da çok güördüm bunlardan

• GERÇEKTE BANA DESELERDİ GERİSİNİ YÜCE ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAH DÜŞÜNÜSÜN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Delirecem aynısı alpste benim başıma geldi bu gece sahur wakti yanlız bu şerefsizler türklere küfür etmekle kalmayıp müslümanlara gectiler kontak attı önce sewiyeli cewap weriyordum sonra kaliteden taviz vermeye başladım özgeçmişlerinden girdim yakın geleceklerinden çıktım.İşin kötü tarafı satılacak itemler war global kalmadı adamlaara cewap werecem diye alps te isimlerini de vermekten çekinmiyorum bu ahlaksız inançsız insanlık müsvettelerinin başta vanz_ca sonra Emperor bi de tru_killaz 64 üstü 70 arası adamlar ama onlara o serwerı dar edecem hatta kötü planlarım war bir iki tane ege üniwersitesi bilgisayar programcılığında okuyan arkadasla temasa gecmem lazım önce

global cahattan bu adamlari nerde gorurseniz kesin yazan senmiydin :D

• Ya uLen varya bu olay xianda olsaydı yemin ederim en az 50 global harcardım bu adam için..Ne küfürler ederdim :D bu arada Archer sana +320948320948 katılıyorum.Ama dua etsin xianda olmadı :D xianda 1-2 kişi çıkmıştı öle türklere müslümanlara küfreden hepsine globalden küfrettim tüm türklerden helal msjları fln geliodu :D oyundan cıkmak zorunda kaldım :p
  • salla kardeş hepsi böle bunlarıın allaha havale et sen dalgana baghh ..
  • quote:

global cahattan bu adamlari nerde gorurseniz kesin yazan senmiydin
    ewet
    o sinirle kötü sözler sarfetmiş olavilirim özür dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Geçen gece Tibette yazdı birisi böyle şeyler globalde.Sonra defalarca özür diledi yine globalde.Tüm müslümanlardan ve Türklerden özür dilerim diye :) Server ağzına kadar Türk dolu,adamı kaç defa kestilerse artık

çözüm budur işte bırak giden ex gitsin tekrar kasarsın ama bu.iç kurularının böyle özür dilemeleri çok hoşuma gitti devamı olur inşallah

• boşver kardeş takma kafana... bunların hepsi satılmış.... salla gitsin...
  • Gece saat 11 gibi cave de mole kesmeye gittim.Level 68 arkadaşta ordaydı odaya gidiğimde bi baktım bi tane herif deli danalar gibi etrafta koşturup arkadaşa ks yapıyor.bide nuker arkadaşta str haliyle nuker alıyor mobları.

işte sa as dedik noluyo dedim bu da ks yapıyo herfi bana dedi.delirtmiş bunu.sonra adam birden bütün Türkleri bilmem napayım dedi.Arkasından Allah a sövdü.Hemde Allah kelimesini aynen türkçe yazdı.Arkasından bir daha sövdü.Kan beynime sıçradı.10 tane global vardı 1 dakikada bitti.bütün 65+ Türk arkadaşları cave e çağırdım.5 dk sonra kum gibi aktılar odaya.adama 15 kişi ks yapmaya başladık.Guildine savaş açmaya çalıştık.Adam en sonunda pes etti.1 saat başında bekledik en sonunda defoldu gitti.

ertesi gün guildden atıldığını gördüm.ve o ettiği küfürlerin ss lerini almıştım.onlarıda joymax e yolladım.bakalım bi sonuç çıkacakmı.yabancılarla aynı problemi çok yaşıyoruz.

bizim bir hatamız var ama.oyunda çok fazla türk var ve hergün dahada artıyor.bu Türklerin bir kısmının karakteri tam oturmamış.türk yabancı herkese olduk olmadık küfür ediyorlar.Yabancılarda bize karşı cephe almış durumda bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 26 Eylül 2006; 3:01:29 >

• Galiba bu çok doğru
    quote:

Türklerin bir kısmının karakteri tam oturmamış.türk yabancı herkese olduk olmadık küfür ediyorlar.Yabancılarda bize karşı cephe almış durumda bu yüzden
    Bundan dolayı oluyor galiba bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.