Şimdi Ara

Yukarda bulunan kilit işareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun pil göstergesinin yanında kilit işareti var nedir bilemedim iPhone 6 iOS 8.2 kullanıyorum.
    O kilit işaretini nasıl kaldırabilirim
     Yukarda bulunan kilit işareti Yukarda bulunan kilit işareti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video aç telefonu yat tut bak ne oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coastr kullanıcısına yanıt
    alt denetim merkezini aç o işareti görürsün üstüne tıkla geçer o kilit ekranı otomatik döndürme işareti
  • Denetim merkezini açtım öyle birşey yok valla video yan duruyor dikey durmuyor bir kapatmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

Denetim merkezini açtım öyle birşey yok valla video yan duruyor dikey durmuyor bir kapatmadım

Yukarda bulunan kilit işareti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asagidan cekin denetim merkezindeki sag en üst kösedeki yuvarlak simge
  • Hepinize çoooooook teşekkür ederim çok Sağolun cahillik başa bela çok kolaymış aslında iPhone da yeniyim hepinize teşekkürler Sağolun iyi Akşamlar

Konu kilit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hepinize çoooooook teşekkür ederim çok Sağolun cahillik başa bela çok kolaymış aslında iPhone da yeniyim hepinize teşekkürler Sağolun iyi Akşamlar

Konu kilit

Yeni cihazını güle güle kullan arama yapmak için yeşil butona basacağını kapatmak içinde yan tuşa basacağını unutma

• Evet hocam telefonu ilk Başlarda kırmızıya basıyordum kapanmıyor :) sonra yan tuş aklıma geldi sıra sıra basınca kapatıyor meşgule alıyor :)

JailbreAk konusunda çok bilgisizim Çevremdekiler telefonun Kral'ını almışsın jail yok diyorlar.

Garantinden çıkar,bu jaili yapınca teli eski haline nasıl döndericem ,kitlenir birşey olur , jail atma esnasında tele bişey olur. Telefonu yorar yavaşlatır gibi korkularım var

• quote:

Evet hocam telefonu ilk Başlarda kırmızıya basıyordum kapanmıyor :) sonra yan tuş aklıma geldi sıra sıra basınca kapatıyor meşgule alıyor :)

JailbreAk konusunda çok bilgisizim Çevremdekiler telefonun Kral'ını almışsın jail yok diyorlar.

Garantinden çıkar,bu jaili yapınca teli eski haline nasıl döndericem ,kitlenir birşey olur , jail atma esnasında tele bişey olur. Telefonu yorar yavaşlatır gibi korkularım var

Hocam aman bulaşma sen jöleye falan musallat olur kral bi anda serçe olur sen öyle takıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.